Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Oláh Alexandra  2008.ápr.18.

Van egy 2 éves kutyám.Ma délután mire hazajöttem nem bírt felállni a lábára és fálalja a hátsóját és a gerincét, és csak egy helyben fekszik. Amugy pedig virgonc kis kutya.Nemtudom h mit tehenék annak érdekében hogy jobban legyen kérem segtísenek!Még nincs abban a korbanm hogy itthaggyon minket, ezért kérem segítségüket!! :(

Üdvözlettel: Szandi (minnél elöbb írjon!)

S.Katalin  2008.márc.21.

Tisztelt Doktor úr! Kellemes Húsvéti ünnepeket kivánok.

Tisztelettel: Schubert Katalin.

erba  2008.márc.16.

Nagyon klasszak a legújabb fényképek. Sumi több, mint "tetszetős", az épületek fényképei pedig még a "vaksikat" is lenyűgözik.

Mónika  2008.márc.10.

Kedves Doktor úr,
Egy ismerős asszonynak nemrég (bár talán már néhány éve) meghalt a kutyája, és úgy tűnik, hogy szeretne újat, vagy legalábbis könnyen rá lehetne venni, és jót is tenne neki, mert még mindig elsírja magát, ha a kutya szóba kerül. Az előző kutya hím vizsla volt, de szerintem jobban járna szukával, és azt hiszem, hogy olyan Kócos-féle "vizsla-jellegű", már szobatiszta fiatal, ragaszkodó (+ oltással rendelkező?) kutya volna az ideális. (Persze Kócos csak egy van, és nem eladó.)
Olvastam, hogy már nem olyan szoros a kapcsolata a Fehérkereszttel, de azért biztos tudna javasolni ilyen kiskutyát. Olyat, aki leveszi ezt a hölgyet a lábáról, és mindenki jól jár.
Üdvözlettel,
Mesterházi Mónika

M.Máriának  2008.márc.6.

Valóban, Nagy Tilda néven írta ide valaki az a lábbiakat:
"Engem mindennél jobban izgatnak a kóbor állatok, főként macskák sorsa ebben a nagy hidegben. ÉJJEL-NAPPAL HÍVHATÓ SZÁMOM:06 70 312 19 81. A kóbor állatok ellátását és befogadásást is tudom vállalni."
Ha a telefonszám nem működik, arról sajnos nem tehetek!

M.Mária  2008.márc.6.

Akkor szabadjon itt megjegyeznem,hogy ez a telefonszám elérhetetlen, se éjjel,se nappal.És Nagy Tilda, vagy Tóth Tilda az illető állatvédő, aki ezen a honlapon hirdette magát, mint a kóbor macskák megmentője.
Hozzá fordultam segitségért email-ben, 4 gazdátlan terhes anyamacska ügyében, de semmi válasz.Elnézést a Doktor úrtól, ez nem éppen vendégkönyv téma, de hátha tud valaki segiteni nekem.

Kócos  2008.febr.15.

Nincs mit megköszönni!
Az a legtermészetesebb dolog, hogy segítünk egymáson, ha módunk van rá.

MARCI MÁRIA  2008.febr.15.

ÉN IS KÖSZÖNÖM,HOGY MEGIRTA A KERESETT TELEFONSZÁMOT.

Horváth dr.  2008.febr.15.

Most már működik a korábbi bejegyzések visszakereshetősége is! Köszönöm az észrevételt a névteleneknek!

névtelenül névtelennek  2008.febr.14.

Tényleg nem működik a dolog, de azt hiszem, hogy megtudom adni a keresett telefonszámot.
Nagy Tilda kóborállatok befogadása
Tel: 06-70-312-1981

 1 ---- 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat