Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Cseri-Subás Bence  2009.júl.14.

Kedves Doktor Úr!!
Köszönöm a gyors választ, azt hiszem, el fogjuk vinni újra az orvoshoz, bár ma is több, mint egy órát sétáltunk (volt kedve), és a velünk játszó másik kutyus is ugyanígy "lihegett".
További sok sikert kívánok a munkájához!

oncogito  2009.júl.13.

Nagyon sajnálom és részvétem, de-
Nem tudom, hogy merre lakik Apacs, néhai Rip cica gazdája - de egy cicát bármikor be lehet tenni egy táskába és szélsebesen lehet vele orvoshoz menni.
Amikor az előző kutyánk, aki epilepsziás volt és egy óra elteltével sem múlt el a rohama a kúp ellenére, nem vártunk semmit, vittük. És bár kocsink nincs, plédbe csavartuk a harminc kilós ebet és úgy vittük a legközelebbi orvoshoz vasárnap délben. Mert mégiscsak az orvosi rendelőben van a legnagyobb esélye arra, hogy tudjanak rajta segíteni.
Egy cicát pedig könnyebb eljuttatni az orvoshoz.

RIA  2009.júl.12.

Drága Dr.Úr!
Gratulálok a felfrissített "Honlaphoz". Igazán csodálatos lett!
Élvezet benne lapozgatni.:-)))

Kiss Imre  2009.júl.7.

20 éve ismerem Horváth dr.-t. Ha ő nem vállalt egy egy hívást, annak nyomós oka lehetett. De azért ettől még nem kellett volna végignézni a cica haldoklását, van még ellátási lehetőség bőven rajta kívül is!

Apacs  2009.júl.6.

RIP a szombati cica emlékére, akihez ön nem volt hajlandó kimenni, és az újdonsült gazdájának a szeme láttára halt meg.

Remélem jól alszik esténként a kedves "Doktor úr" és csapata

KÓCOS  2009.jún.27.

Neve napja alkalmából:-"minden szépet és jót kívánok!"

Füge  2009.jún.27.

Boldog névnapot kivánok!

erba  2009.jún.27.

Ismétlés a tudás anyja: újra átnézve a fotókat, megint nagy örömet okozott. Ráadásul a két háziszárnyas felvételét méd nem is láttam, gyönyörűek. Köszönöm.

vani  2009.jún.27.

Jó napot kivánok! a kis kutyusom jun.22.-én volt fél éves de még mindig nem áll fel a füle vagy is az egyik lóg a másik egy picit félre rakja, akkor ez azt jelenti nem igazi csivava?? a másik kutusom keverék de annak mind 2-ő füle áll. Legyen szives a válaszát az e-mailomra külgye!: vani09@citromail.hu

előre is köszönöm üdv:Vani

Egy régi páciensnek- válasz  2009.márc.17.

Sajnálom, hogy éppen ez alatt a 3 nap alatt lett volna szükség rám, de néha nekem is adódnak olyan családi programjaim, ami miatt el kell utaznom egy pár napra. Most is így volt. Ennek pedig semmi köze a karrieremhez! Ha már el kellett mennem, igyekezetem közzétenni olyan lehetőségeket, amelyek talán segíthettek pótolni engem, ha már nem vagyok itthon. Gondoljon arra, hogy történhetett volna velem akár olyasmi is (pl. betegség, baleset), ami miatt akár ennél hosszabb időre kell kivonni magam a "forgalomból". Örüljön annak, hogy visszajöttem, és ma már ismét várom a régi páciensek hívását!

- 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat