Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Füge  2009.jún.27.

Boldog névnapot kivánok!

erba  2009.jún.27.

Ismétlés a tudás anyja: újra átnézve a fotókat, megint nagy örömet okozott. Ráadásul a két háziszárnyas felvételét méd nem is láttam, gyönyörűek. Köszönöm.

vani  2009.jún.27.

Jó napot kivánok! a kis kutyusom jun.22.-én volt fél éves de még mindig nem áll fel a füle vagy is az egyik lóg a másik egy picit félre rakja, akkor ez azt jelenti nem igazi csivava?? a másik kutusom keverék de annak mind 2-ő füle áll. Legyen szives a válaszát az e-mailomra külgye!: vani09@citromail.hu

előre is köszönöm üdv:Vani

Egy régi páciensnek- válasz  2009.márc.17.

Sajnálom, hogy éppen ez alatt a 3 nap alatt lett volna szükség rám, de néha nekem is adódnak olyan családi programjaim, ami miatt el kell utaznom egy pár napra. Most is így volt. Ennek pedig semmi köze a karrieremhez! Ha már el kellett mennem, igyekezetem közzétenni olyan lehetőségeket, amelyek talán segíthettek pótolni engem, ha már nem vagyok itthon. Gondoljon arra, hogy történhetett volna velem akár olyasmi is (pl. betegség, baleset), ami miatt akár ennél hosszabb időre kell kivonni magam a "forgalomból". Örüljön annak, hogy visszajöttem, és ma már ismét várom a régi páciensek hívását!

JENNY  2009.márc.15.

Kedves régi páciens! Őszintén szólva nem igazán értek egyet Önnel!
A Dr. Úr szerintem, nem csak a karrierje hajszolásából teszi amit tesz, hanem azért is, hogy nekünk állatartóknak egy biztosabb és normálissabb jövőt biztosítson.
A fejlődés az élet rendje, és én nem félek attól, hogy ezért elhanyagol minket.
Örülök, hogy vannak olyan emberek, akik fáradságot nem kímélve felismerik a dolgok szükségességét, és ezért tesznek is valamit.
Kedves Dr.Úr!-ne törődjön az emberek véleményével, csak tegye a dolgát, úgy, ahogy jónak látja, és bízom abban, hogy a siker sem marad el! :D

Egy régi pácioens  2009.márc.13.

Kedves Dr, Úr!
Köszönöm mindannyiunk nevében a hirtelen távozását, és az elérhető orvosi ügyeletet! Nem hiszem, hogy nem tudott róla, már nappokkal előbb is, hogy elérhetetlen lesz.
Nem megszokott stílus Öntől ez a viszonyolulás, a hűséges páciensek felé.
Úgy érzem, hogy a karrierje mostanában mindennél fontosabb, mint az emberi kapcsolatai.
Amennyiben tévedtem volna, szives elnézését kérem!

Vizslás Győrből  2009.jan.3.

Kedves Dr Úr!

Sikeres, örömökben gazdag, és boldog 2009-et kívánok Önnek és Családjának! De mindenek előtt jó egészséget, és maradjon mindig ilyen kitartó, lelkes, igazi állatbarát és emberséges állatorvos!
Köszönöm, hogy mindig készséggel, és gyorsan válaszolt.

KÓCOS  2008.dec.31.

Drága Dr.Úr!
Sikerekben és Szeretetben Gazdag Új Évet kívánok!

K. Irén  2008.dec.30.

Kedves Doktor úr!
Ezúton is hálásan köszönöm, hogy drága öreg cicámmal olyan emberséges módon bánt, mint ahogy - sajnos - mi, emberek is ritkán tapasztalunk az ún. "emberorvosoktól"! Kívánom, hogy sok-sok kedvencet sikerüljön gyógyultan visszaadnia a gazdiknak. Szeretettel Marcika gazdija: Irén

JENNY  2008.dec.23.

"NAGYON BOLDOG és MEGHITT KARÁCSONYT" kívánunk Önnek és Szeretteinek!

Jenny és családja

 1 ---- 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat