Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Egy visszatérő látogató  2007.febr.6.

Kedves Doktor Úr! Érdeklődéssel olvastam a blogbejegyzéseket. Sajnálattal állapítom meg, hogy az utóbbi időben leszokott egy kicsit a blogírásról. Kár! Nem lehetne felújítani a régi szokását, amikor azért időről-időre előjött valami érdekességgel?

Pereszlényi Zoltán L.  2007.febr.1.

Szinte hihetetlen, hogy még van állatorvos aki elhivatottságból Kész segíteni a legjobb barátainkon és nem csak a minél nagyobb profit motiválja.
Köszönet!

Dorka és aggódó gazdija  2007.jan.31.

Tisztelt Doktor Úr!
Köszönet a gyors válaszért. Tanácsait megfogadjuk.
Reméljük még nagyon sok vidám év vár még ránk!

Magdus  2007.jan.25.

Köszönöm szépen a gyors választ!!!

Pearly és a Gazdi  2007.jan.12.

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy én ott állok, és Boldog Új Évet kívánok! :)

Andrea  2007.jan.11.

Szeretném megkérdezni, hogy a virusos/fertőző bélgyulladás az egyenlő a parvo virusos bélgyulladásal? Tényleg nem gyógyitható? Mitől múlik el? Mert állitólag nem lehet kiirtani (a virusos bélgyulladást), csak fertőtleniteni, imádkozni és 1,5-2 hónapig kutyamentessé tenni a környezetet. Ez igaz? Lehetséges, hogy fenti kórral fertőzött csirkék - bár alaposan megfőzött - húsától kapják el a kutyák és felnőtteknél csak hasmenést okozzon, a kölykök 70%-ánál viszont halálos legyen? Vagy inkább a kennelköhögés következménye lehet ez a betegség? molnar.andri@citromail.hu

fikusz  2007.jan.6.

Köszönöm a gyors választ!

Pearly Kutyi és Vicus  2006.dec.19.

Jött nekem a meglepi.......meghackelték a http:/pearéy.uw.hu-s oldalam és nem jelenik meg a flash sajna. Ilyen az Élet és a net....:D Ha nem jelenik meg majd semmi akkor is itt leszek tiszta szívből Veled!

http://nightlight.uw.hu

Pearly kutyu és Gazdija a Vivus....alias "Pea  2006.dec.15.

Nagyon Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánink Neked és Családodnak!
Köszönjük a sok egész éves melót és sok ilyen ember kellene amilyen Te vagy!
Nem tudok flasht beilleszteni és hackelni sem szeretnélek ...:D ezért nagyon kérlek, hogy nézd meg ezt a linket:

http://pearly.uw.hu/karacsony_flash/christmas.swf

Minden igaz Állattartónak és őszinte baráti érzésü Embereknek Békés és Boldog Karácsonyt Kívánopk! Lacikám! THX az egész munkáőd és számítunk Rád jövőre is! Az állatok nevében köszönök mindent ! Na majd most jön a meglepi:D Pusza Laci!

névtelen  2006.dec.7.

Tisztelt Doktor Úr!
Köszönöm szépen a válaszát! Mindent megpróbálunk a cica érdekében! Remény hal meg utoljára!
Tisztelettel: Csilla

 1 ---- 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat