Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Katalinka  2002.okt.29.

Tényleg jó a honlap! Gratulálok!

zsuzsa  2002.okt.29.

Tisztelt Doktor Úr !
Megfogadtam tanácsát, és megkerestem az István uti Állatorvostudományi Egyetemen azt az orvost, aki kb. 3 évvel ezelőtt műtötte őt,mert lenyelt egy követ. Hálásan köszönöm, és igen jól esett, hogy ilyen hamar válaszolt a problémámra, ugyanezt tette a fent emlitett orvos is, aki vállalja is ha kell, a műtétet.
Biztosra veszem, hogy egy "háziorvos" nem adott volna ilyen gyors, és szakszerű választ. Most jöttem rá igazán arra, hogy sokkal többet érek azzal, ha az állatokban keresem meg azt amit az emberekben manapság már meg sem található.Eddig sem volt kétségem effelől.
Mégegyszer köszönöm,Ramszesz nevű kutyám nevében.

Andy  2002.okt.9.

Kedves Doki bácsi! Köszönöm, hogy meggyógyítottál az elmúlt éjjel a gazdim örömére. Azóta is jól érzem magam és remélem, hogy mások is igénybe veszik a segítségedet. A társaimnak továbbítom a gazdimon keresztűl, hogy te vagy a legjobb!

névtelen  2002.szept.30.

Csíp a bolha,rúg a légy,
vendégkönyvbe ez is elég!--
egy 4 hónapos Marcicicától

Ede, Cseppkő u.  2002.aug.14.

Kedves Laci, emilt is küldtem ma. - De, hol találom "Az orvos válaszol" említett űrlapját, amit ki kellene tölteni? Kérdezném: mennyiben "steril" egy állatműtő veterin. ill. humán fogalmak szerint? Mellesleg: tanulmányoztam az árlapodat, nagyon jónak, mérsékeltnek tartom. További sok sikert kívánva a mentőszolg.-ban: E.

Ede b., Cseppkő u  2002.aug.1.

A KezdőNet indulása! Kissé jobban elmerülve a részletekben, a honlapod nagyon tetszik!
Mindnyájatoknak ölelés, puszi: E.

www.vetfog.hu  2002.júl.18.

jó kis oldalaid vannak....mégegyszer én is gratulálok

Olty Márta  2002.júl.15.

Gabi, Cirbolya és Babóca-Pinty az oltás után jól vannak és nyálas puszit küldenek a Doktor Bácsinak a gazdáikkal együtt.

Fulcrum  2002.júl.4.

Király!!!

Kerekes Bálint dr.  2002.júl.4.

Gratulálok, nagyon jó és szép oldal lett!

 1 ---- 26 - 27 - 28 - 29 - 30 -

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat