Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Cseppkői  2004.jan.5.

Tetszik a honlap új arculata. Érdemes lesz bővebben is tanulmányozni...

Éva  2003.dec.30.

Kedves Doktor Úr ! Ugye az Új Esztendőben olvashatunk még több érdekes esetet is ? :)
Ismételten kívánok Önnek, minden állatbarát olvasónak és persze kedvenceinknek is boldog új esztendőt!

E. bácsi  2003.dec.29.

Vajon miért kellett engedélyezni a szilveszteri petárdázást? Cui prodest? - Szegény állataink! Szegény baleseti sérültek! Szegény tűzoltók!

RPeter  2003.dec.22.

Segítséget keresek a kutyámnak!
Pszihés problémái vannak a petárdák miatt. Már nem akar enni, és inni, remeg és nem mer felmenni a pincéből. Ha veleki tud segíteni, kérem hogy hívjon a 06/30/3900-417-es telefonszámon. Nem vagyok internetelérhető.
Ui.:4 hónaposan találtam, törött lábbal. Most 7 éves.
Köszönettel R. Péter

Herold Viktória  2003.dec.21.

Ismét, a Bizsu kutya gazdijaként tennek fel Önnek néhány kérdést. Azóta kutyus átesett LYME teszten-negativ,az összes vérvétel eredmény negativ,pupilla reflex rendben, van,étvágy...anyagcsere rendben,hangulat a régi....és mégis remeg a buksija. Milyen vizsgálot ajánlana még? Gerinc röntgen? CT? Most sumetrolimot kap,lassan elfogy a 2 levél,de nem változik semmi!! Köszönöm válaszát!

Andika  2003.dec.19.

Olvasva Fekete Zsuzsa mai bejegyzését, az jutott eszembe, hogy a Doktor Úr feltűnően kollegiális más állatorvosok iránt. Gyakran hallgatom a Klubrádióban a műsorát és ott is mindig kiáll a kollegái mellett és nem emlékszem rá, hogy bármi rosszat mondott volna róluk! Ez bizony nem mindenkire jellemző! És ugyanez a "pozitív" kollegalitás érezhető az orvos válaszolban adott tanácsaiban is.

Fekete Zsuzsa  2003.dec.19.

11 éves cicám veseelégtelenséggel küzdött, és nagyon leromlott az állapota. Kétségbeestem, hátha félrekezelik, de mivel nem ismerek más állatorvost, a weben kerestem valakit, akivel konzultálhatnék - így találtam meg Horváth doktor oldalát. Telefonon beszéltük meg cicám leleteit, kapott kezelését és gyógyszereit (szerencsére megerősített abban, hogy az én állatorvosom is jól kezelte őt), és nagyon hálás voltam, amiért ilyen szívességet is segítőkészen, és készségesen tett meg egy ismeretlennek.
Sajnálom, hogy alig 12 órával később Cicám elaltatása végett kellett személyesen is megismerkednünk, de emberi hozzáállása és elhivatott állatszeretete még ezeket a fájdalmas perceket is igyekezett megkönnyíteni.

Kátolyi Zoltán  2003.dec.17.

Köszönetnyilvánítás!
Idős –13 éves 50kg feletti Sárhegyi juhász (sarplaninac)- kutyusom miatt kerestem meg Horváth doktort -web oldala kapcsán. (Saját állatorvosunk hosszabb ideig külföldön tartózkodik, s nem könnyű olyan orvost találni, aki nagy tapasztalattal rendelkezik az öreg, nagytestű kutyák körében…)
Nem nagyon számítottam válaszra; így külön örömet jelentett Horváth doktor türelme és készségessége!
’Bár „dróton” keresztül nem lehet gyógyítani, de mégis nagyon nagy segítségemre volt a gyógyszeradagolás meghatározásában –amit a helyettesítő orvosunk nem igazán talált el (gondolom, itt jött elő igazán Horváth doktor sok éves klinikai tapasztalata…).
Magam csak azt tudom javasolni minden aggódó gazdinak, hogy forduljanak hozzá bizalommal –s ha lakhelyük szerint azt megtehetik- elsősorban személyesen keressék fel –kedvencükkel- rendelőjét!

Böröcz István  2003.okt.17.

Foltos jeligével 10.16-án kért tanácsot 10.17-én megkaptam. A gyors választ köszönöm, a távdiagnózis összecseng a kezelőorvos(k)diagnózisával. Az intenetes válasz megérkezésében egyébként nem szoktam bízni, jelen esetben kellemesen csalódtam.

Tóth László  2003.szept.21.

A honlap is jó, de a mögötte levő szolgáltatás az igazán jó, és ez a fontos! Én tegnap jó néhány állatorvost felhívtam, de egyik sem volt hajlandó hétvégén kijönni a kutyámhoz. Végül egy ismerőstől kaptam meg a Doktor Úr telefonszámát. Érdekes módon Ő azonnal hajlandó volt jönni! És mindent egybe vetve az árait sem találtam soknak, ha jobb híján taxival kellett volna elmenni valamelyik ügyeletre, biztosan jóval többe került volna! Szóval jó, hogy van egy ilyen szolgáltatás is!

 1 ---- 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 -

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat