Kérdések és válaszok
2011.jan.16.

Az utóbbi időben többször kaptam olyan kérdést, hogy a honlap "Az orvos válaszol" rovatában (ami egyébként nagyon népszerű) miért csak a kérdésekre adott válaszok olvashatóak, és miért nem teszem közzé a kérdéseket. Ezzel kapcsolatban alább megismételném azt a választ, amit még tavaly nyáron írtam meg egy ilyen kérdésre.

tovább is van, elolvasom  (15 hozzászólás)

Ünnepek előtt
2010.dec.22.

Régen, talán túl régen, pár nap híján majdnem egy éve írtam utoljára blogbejegyzést. Sok oka volt annak, hogy nem jelentkeztem új témákkal, leginkább az tartott távol, hogy a kamarai tisztségemből adódó elfoglaltságaim erősen lekötötték az energiáimat. Most viszont közelegnek az év végi ünnepek, mindjárt itt a karácsony, és aztán kezdődik az új, 2011-es esztendő, és ilyenkor illik előállni némi jókívánságokkal.

Úgyhogy, szabadjon ezen a helyen is minden jót kívánni kitartó pácienseimnek, a honlap rendszeres és alkalmankénti olvasóinak, az "orvos válaszol" rovat kérdezőinek. Köszönöm, hogy kitartóan velem vannak, kérdeznek, és időnként meglátogatják ezt a weboldalt.

Az alábbi saját készítésű képemmel kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, majd Boldog Új Esztendőt 2011-re!

hozzászólok  (3 hozzászólás)

Jelentős változások a szolgáltatásaimban
2010.jan.2.

2010. január 1.-től kezdődően "hivatalosan" is jelentősen csökkentettem állatorvosi szolgáltatásaimat. Ennek legfőbb oka, hogy a Magyar Állatorvosi Kamarában betöltött tisztségem igen sok tekintetben behatárolja mindazt, amit a kamarai munka mellett vállalni tudok.

tovább is van, elolvasom  (5 hozzászólás)

"Nem ártana már írni valami újat!"
2009.nov.22.

A címben szereplő megjegyzést a napokban kaptam egy kedves régi ismerőstől, akinek állatait már nagyon régóta gondozom, és aki időnként be-be kukkant ide a honlapomra is.

tovább is van, elolvasom  (5 hozzászólás)

Szokatlan hatósági szemlélet
2009.júl.12.

Ma kora délután egy autóban hagyott hőgutás kutyához hívtak ki, mégpedig nem máshonnan, mint a BRFK központi ügyeletéről. Történt ugyanis, hogy a rendőrök a Lánchíd közelében, az alsó rakparton, egy otthagyott autóban egy kutyára lettek figyelmesek, ami szemmel láthatóan rossz állapotban volt már. Az eset azonban más furcsaságokkal is szolgált....

tovább is van, elolvasom  (10 hozzászólás)

Újra itt van!
2009.máj.15.

Igen, újra itt van, mégpedig nem más, mint a konkurencia! Aki figyelemmel kíséri a honlapomat, láthatta, hogy már egy jó ideje feltüntettem az "alternatív" lehetőségeket. Időközben újabb szolgáltató jelent meg a fővárosi "piacon", aki(k) éjszakai ügyeletet vállalnak. Hogy jó-e ez nekem? Ha meg szeretné ezt tudni, olvasson tovább!

tovább is van, elolvasom  (2 hozzászólás)

Áll a bál!
2009.febr.22.

Most van a bálok, farsangi mulatságok időszaka, így nem meglepő, hogy az állatorvosok is ezidőtájt báloznak. Tegnap tartották a Fővárosi és Pest-megyei állatorvosok bálját is Ráckevén, úgyhogy én is ott töltöttem az estét és az éjszakát. Ez a hír önmagában még nem lenne érdemes arra, hogy írjak róla, de az, amit tapasztaltam, azt gondolom, már érdemes egy-két gondolat megosztására olvasóimmal.

tovább is van, elolvasom  (1 hozzászólás)

Lenni vagy nem lenni?
2009.febr.15.

Az utóbbi hetekben két újdonság jelent meg a honlapom címoldalán: egyrészt módosítotam a saját szolgáltatásomat röviden ajánló sorokat, kiemelve, hogy elsősorban este és éjjel állok rendelkezésre, másrészt feltettem egy linket az oldalra arról, hogy rajtam kívül hol lehet még állatorvosi ügyeleteket találni a városban. Ez a két apróság többeknek feltűnt, és az elmúlt napokban kaptam is néhány arra irányuló kérdést, vajon miért cselekedtem így?

tovább is van, elolvasom  (2 hozzászólás)

2009 újdonságai
2009.jan.1.

Először is minden kedves olvasónak Boldog Új Esztendőt kívánok! Remélem, állataik ebben az évben is egészségesek maradnak, és csak akkor lesz szükségük állatorvosi segítségre, tanácsokra, amikor védőoltások, vagy ellenőrzések miatt kell találkozniuk vele. Ez az év azonban sok tekintetben újdonságokat is hoz az állattartók, és az állatorvosok életében! Itt van mindjárt egy pár napja megjelent új rendelet (164/2008. XII.20 FVM rendelet) , ami megváltoztatja kissé a kutyákkal kapcsolatos tennivaló rendjét....

tovább is van, elolvasom  (3 hozzászólás)

Felkészülés a Szilveszterre - most még nincs késő!
2008.dec.7.

Ma kérdezett valaki arról, hogy mit tehetne a szilveszteri petárdázástól, tüzijátéktól félő, megijedő kutyájával? A kérdésre adott válaszomat mindenki elolvashatja az "Orvos válaszol" rovatban, azonban erről eszembe jutott, hogy külön is megemlékezzek erről a témáról. Íme!

tovább is van, elolvasom  (2 hozzászólás)

- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat