Azok a főváros környékén lakó kutya- és macskatulajdonosok, akik rádiójukkal venni tudják a 95,3 MHz frekvenciát, az elmúlt hónapok során kéthetente élő szóban is találkozhattak már velem a Klubrádió „Ügyes-bajos” című műsorában, László B. Katalin vendégeként. Az utóbbi években ez a rádióállomás további frekvenciákon már az ország számos helyén vált hallgathatóvá, így ma már szó szerint a fél országban fogható.

A Klubrádió sokak által hallgatott rádióállomás, elsősorban a beszélgetős műsorairól vált ismertté és közkedveltté. Ezekben a műsorokban általánosan bevett szokás, hogy a hallgatók telefonon kérdezhetnek a műsorok vendégeitől. Így van ez az „Ügyes-bajos”-ban is, ami csütörtökönként jelentkezik, 10 és 12 óra között. Minden alkalommal több vendége, illetve több aktuális témája van a műsornak. A műsorszerkezet folyamatos változásai miatt a néhány éve még kéthetente jelentkező állatorvosi tanácsadó rovat már csak ritkábban, általában egy-másfél havonta kerül sorra (az igazság az, hogy legutóbb 2007. júliusában volt műsor, azóta sajnos nem), de aki rendszeres hallgatója a Klubrádiónak, az mindig értesülhet arról, mikor lesz ez a téma legközelebb.
Az eddigi tapasztalatok szerint az állatot tartó hallgatók szívesen teszik fel kérdéseiket a rádióban. Témamegkötés nincs, kinek, milyen problémája van, bátran megkérdezheti, igyekszem mindenkinek válaszolni.

Az internetezőknek jó hír, hogy a Klubrádió a világhálón is hallgatható, akár élőben is.
Ez a lehetőség elérhető a rádió honlapján:

www.klubradio.hu

A műsor telefonszámai:
(06-1) 24-07-953
06-30-30-30-953
(a mobilszámra az adás ideje alatt
SMS is küldhető)

FM 95,3 Klubrádió

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat