Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Andrea  2003.márc.8.

Nekem az tetszik a legjobban, hogy ez a honlap mindig frissül, mindig változik és sok érdekességet lehet olvasni, különösen az aktuális rovatban!

Major Szilvia  2003.jan.5.

Nem tudom eléggé megköszönni azt az együttérzést-természetesen az azonnali segítség mellett- amit Őntől kaptam,Karácsony másnapján az én drága Jennykém életének utolsó perceiben...

Fábián Katalinka  2002.dec.28.

12 éve Rád mindig lehet számítani!

Andy  2002.dec.18.

Bár szerintem ez a vendégkönyv vélhetően nem a Doktor Úr munkájának értékelésére és minősítésére szolgál, Polgár Tamás tegnapi bejegyzését olvasva mégis meg kell jegyeznem, hogy ez a hangnem azért nem idevaló! Az én kutyámat pár hónapja a halálból hozta vissza az éjszaka közepén és látva az elhivatottságát, nem hiszem, hogy szándékosan tenne rosszat egy állatnak!

Polgár Tamás  2002.dec.17.

Dr. Horváthnak köszönhetem, hogy a kutyám csaknem belehalt egy vemhességbe - mivel a doktor úr sikeresen kiirtotta a magzatokat egy oltással. Ezt is odaírhatod az érdekes esetekhez, hentes*!

Vkandi  2002.nov.26.

Kedves Doktor Úr!
Nagyon jó a lap, nekem annyira tetszett, hogy ezt az egyet felvettem a kedvenceim közé. Sok olyan dologról olvastam itt amit máshol nem találtam.

Ede b.  2002.nov.19.

Kedves Laci, nagyon jók a frissítések is! Az AKTUÁLIS rovat nekem különösen tetszett. Visszamenőleg is olvasom. Salve! E.

Olty, Cseppkő u.  2002.nov.17.

Kedves Laci, Gabinak panaszos tünetei vannak,látnod kellene valamikor. E.

Török Zsuzsa  2002.nov.11.

Laci! Elismerésem, gratulálok!

Katalinka  2002.okt.29.

Tényleg jó a honlap! Gratulálok!

 1 ---- 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 -

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat