Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Ficánka  2004.aug.29.

Tábla az állatorvosi rendelőben:
"Odabent rendelés folyik. LEÜL! ÚGYMARAD!"

Adri  2004.aug.17.

Kár,hogy 23-ig szünetel "az orvos válaszol",mert meg akartam kédrezni,hogy a kaméleonok tudnak-e úszni,hogy vízbe lehet-e tenni őket,amikor nem vedlenek,és hogy milyen időközönként velenek!?

Lipták Anikó  2004.jún.14.

Folytatom az előzőt :-)) a jó állatorvos nemcsak az állatkát kezeli, hanem a gazdit is.
El nem felejtem drága doktoromat, amikor Mahácska lázas volt és ő vágtatott gyógyítani. Először rámnézett: tudod mit ? Nyugodj meg. Most megnézem a kiskutyát :-)

Lipták Anikó  2004.máj.1.

Remek orvos, nagyon jó barát, és a pszichológusom is lassan 20 éve :-)

Kiss Zsuzsa  2004.márc.12.

Nem tagadva, hogy a honlap is nagyon tetszik, én mégis a Doktor Úr szolgáltatását szeretném dícsérni, illetve megköszönni neki a tegnap este nyújtott segítségét. Minden honlaplátogató számára szeretném ezúton is "közhírré tenni", hogy ha igénybe veszik ezt a szolgálatot, biztosan nem fognak csalódni! Leginkább azt emelném ki, hogy sugárzik belőle az állatszeretet, és azt hiszem, a legtöbb állattartó számára ez nagyon fontos szempont!

OTOLTICS  2004.márc.4.

Ez a legjobban szerkesztett és gondozott állatorvosi honlap. Köszönöm!

Lina  2004.jan.26.

Kedves DR UR en is csattlakoznek az ellottem irokhoz es Boldog Uj Evet Kivanok! Orulok hogy vegre a neten is kapcsolatban lehetek onnel! F.Kati.

Andrea  2004.jan.22.

Először is szeretnék én is Boldog új évet és sok sikert kívánni a Doktor Úrnak az új esztendőre. Az igaz, hogy már nagyon régen jártam az Ön honlapján s meglepetésemre egy vadonat új arculatot találtam, ami szerintem másoknak is és nekem is az elkövetkező időkben sok hasznos információt fog nyújtani. Örülök a szép képeknek, olyan friss lett tőlük a hangulat! Gratulálok!

K. Barbi  2004.jan.6.

Azt kérdezném, hogy nagyon nehéz elvégezni egy állatorvosi szakmához tartozó iskolát, az általános iskolában ha 6. osztályosan négyes- ötös tanuló vagyok, viszont a fizika nem megy. NAGYON SZERETEM AZ ÁLLATOKAT.

Cseppkői  2004.jan.5.

Tetszik a honlap új arculata. Érdemes lesz bővebben is tanulmányozni...

 1 ---- 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 -

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat