Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Otoltics  2003.szept.17.

Z.Réka kissé elhamarkodta, itt alant. Hívjon csak egy vízvezeték szerelőt, tv-műszerészt, számítógépes szakembert, stb. - majd megtudja, mi a "durva"! Horváth L. doktor szolgálatot vezet és teljesít. Ráadásul szolgáltatásai fontos űrt töltenek be.

Zalasch Réka  2003.szept.12.

Az árak kicsit durvák, de mindegy

Brigittának  2003.szept.4.

Mihez gratulál? Horváth László állatorvos, és nem iró!!!!!

Brigitta  2003.aug.25.

Gratulálok, nagyon érdekes történetei vannak!!!
Bárcsak én is ott lehettem volna!

Ede ismét  2003.aug.24.

Utóirat: Gabi tűrhetően van. M. az alkcema kenőccsel kenegeti a füleit. A hallójáratokat tisztogatja.Az állat jól viseli. E.

Ede, Cseppkő u.  2003.aug.24.

Kedves Laci, most olvasom az "érdekes esetek" rovat történeteit. Tényleg érdekesek! A minap hallgattalak megint a klubrádióban. Szerintem kezdesz szeretett fővárosunk egyik fontos nevezetessége lenni!! Nagyon örülünk ennek! E+M

S. Beatrix  2003.aug.5.

Kedves Doktor Úr!
Nagyon hálás vagyok a tanácsáért, amiket kiskutyámnak adott így az interneten keresztül! Bár látatlanban is, de köszönöm minden válaszát, és be kell vallani, ez az oldal fantasztikus, minden megtalálható ami kell! Köszönet: Picúr és Gazdija

Ede b.  2003.júl.24.

A könyvajánlás is nagyon tetszett, de ahhoz nem akartam (elfogultság miatt) hozzászólni.
Most olvastam a hőgutáról írt dolgozatodat és el vagyok ragadtatva! Életszerű, frappáns, hatásos. (Legalábbis remlem, hogy az...) Változatlanul örömmel olvasom, nézegetem a színvonalas honlapodat. Üdvözlettel: E.

Forndron Antalné  2003.ápr.14.

Nagyon örülök hogy ilyen lapot is lehet találni az internetten.
Köszönöm fáradozásukat.

zsuzsa  2003.márc.19.

Levelemet elküldtem a Doktor úr részére, de azért leirom ide is, mert hátha van más is akinek ilyen problémája van, és segithetek neki ezzel, mintahogy a Doktor úr nekem küldött tanácsát megfogadva tavaly ősszel igen sokat segitett nekem.
Kb. ősz tájékán már érdeklődtem arról, hogy van nekem egy Ramszesz nevű Dobermann kutyám, akinek sajnos ki kellett venni mindkét "golyóját", mert az egyikben daganat volt. A leletek alapján hál istennek nem volt áttétes. A műtét előtt igen lefogyott, ezért a műtét után ehetett amennyit akart, és sajnos ezáltal -gondolom a hormonok megváltozása miatt is - rendesen meghizott. Hogy ez is elősegitette-e a csipőizületi diszplázia kialakulását nem tudom, de az orvos ahová járunk, azt mondta, hogy valószinüleg tartja. Doktor Úr tanácsára elmentünk az állat klinikára, megvizsgáltál, megröntgenezték. Ott is megállapitottk nála ezt a betegséget, amire azt mondták, hogy nem kell rögtön műtétre gondolni, mert vannak jó gyógyszerek, amivel hosszu ideig fájdalomentessé lehet huzni ezt a betegséget. Azóta szedjük a gyógyszert, a Dona napi 1, a Movalisból napi 1/4-ed. A kedve ugyanolyan jó, játékos annak ellenére, hogy nyáron lesz 7 éves. A kajával vissza van fogva, hogy ne hizzon el még jobban, napi 1/2 doboz kutya kaja, és egy kevés száraz kaját kap. Néha észreveszem úgy megy,hogy a két hátsó lábát furán rakja, de aztán ha lassan is de beindul. Szaladgál ugyan, de már nem ugy mint régen.
Mindezt azért irtam le, mert ha nem kapom ezt a tanácsot, akkor nem viszem másik orvoshoz el a kutyust, hanem megműttetem az első orvosi vélemény alapján, amit a saját állatorvosunk mondott.

 1 ---- 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 -

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat