Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

kanna  2007.júl.7.

A válaszát köszönöm.

mandiviki2@freemail.hu  2007.jún.25.

Tisztelt Doktorbácsi! 11 éves vagyok és egy kicsit tudatlan van egy 7 hónapos kiscicám és nem tudom , hogy mit jelent az elfososodás kérem a Doktorbácsit, hogy tessék megirni nekem e-mailben.Előre is köszönöm...

kism62@freemail.hu  2007.jún.20.

Doktor Úr írta,hogy elküldi nekem a FIP betegségről a cikkét.Nagyon köszönöm a segítségét! További jó munkát kívánok Önnek! Már többször is adott tanácsot, és nagyon hasznos volt.

Földi Tibor Helvécia  2007.ápr.26.

Címem: salommm@freemail.hu
3 éves németjuhászom orra rendszeresen száraz. A kutya étvágytalan és sovány. Féreghajtót negyedévenként kap. Lupo sa-nt és Krauter Kraft-t adok neki. Olykor meg sem szagolja a változatos vacsit, pedig megdolgoztatom napközben. A kutya 42 kg és 74 cm magas. de négy bordája állandóan kilátszik. A kutyaiskolában má
r én vagyok a sóher gazda témája.
Mit tegyek, hogy jobb étvágya legyen és kicsit meghízzon.

P. Kata  2007.ápr.12.

Kedves Doktor Úr!
Nimfapapagájom az elmúlt időszakban a megszokottnál jóval többet alszik (szinte egész nap), láthatóan kevésbé aktív, mint párja. Mi okozhatja ezt? Mit tegyek, hogy rendbe jöjjön?

Pearly  2007.ápr.6.

Most várom az állatbefogót és PLS DRUKKOLJ, hogy sikerüljön a Rudinak visszakerülni!
Reménykedem. Most 2 emelet magasságban van kb és tehetetlen vagyok mert ha lejjebb is jött és sajna nagyon magas. Csak ember segít: /http://allatbefogas.uw.hu/
A remény hal meg utoljára és sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!! Most várom.
A kalitkát elöbb felvittem egy közeli ház második emeletére de nem jött. Most a kalitkát átvittem a suli 2. emeletére és a madártól kb. három méterre van és remélem, hogy belerepül.

Soha többé nem bízok senkire egy állatomat sem. Akkor inkább nem kell állat, mert ha most végig kell néznem, hogy éhen és szomjan hal a Rudi, aki már majdnem 10 éve velem van.................... Na ennyi és DRUKKOLJATOK PLS!!!

U.Peter  2007.ápr.5.

T. Dr. Úr!
Köszöm a választ, sokat segített, így már elviselhetőbb a teher amit ez a döntésem okozott.
Üdv.: U.Peter

István  2007.ápr.1.

Tisztelt Doktor Úr!

Ezúton is köszönöm - immár sokadik - gyors és a segítőkész válaszát!

Sok sikert a további munkához!

Tisztelettel,

I.

musu81  2007.márc.31.

Addig bízhatunk abban, hogy állataink biztosan azt a segítséget kapják, amit elvárunk és megérdemelnek, amíg ilyen orvosok is vannak még. Sajnos egyre kevesebben akadnak, akik tényleg gyógyítani szeretnének, az ÁLLATOKÉRT, nem pedig magukért! Hasonlóan egy nemrég előttem szólóhóz, csatlakoznék: Köszönet!!!!!!!

Puppy98  2007.márc.10.

Nagyon köszönöm az azonnali választ, tehát Ön nem látja értelmét a cica gerincére irányuló vizsgálatak.

Köszönettel Picúr gazdái

 1 ---- 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat