Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Csernyánszky Tibor,Picurka,Tigris úr,Morzsika kuta  2010.júl.2.

Drága Doktor Bácsi!Megkaptam tegnap este az elaltatásról válaszát.Egyet azonban tudnia kell!Számomra ön a legértelmesebb,legokosabb állatorvos,ezért én,/ Tigris úr/aki hosszúlábú 1éves agár/Morzsika/9hónapos törpetacskó/Picurka/öreg tacskó/és Bundás úr aki szintén agárféleség a Magyar Köztársaság Törvénye é rtelmében önnek A Világegyetem legkitűnőbb állatprofesszora kinevezést ítéltük oda mivel ön megmentette az altatástól /Tigris Urat/.

JENNY-nek válaszul  2010.jún.18.

Köszönöm az elismerő sorokat! A baj csak az, hogy ennek a honlapnak az olvasói nem igen tudják, hogy miről is írt, és mi is az az "Itt van Amerika" c. írás, amit megdícsért. Annak viszont ürülök, hogy az Internet hatalmas világában rátalált a máshol megjelent írásomra is.

Deák Dórának válaszul  2010.jún.18.

Kedves Dóra! Köszönöm dícsérő sorait. Ami a kérdését, javaslatát illeti: nos, én ennek a rovatnak a kezdetétől fogva azt az elvet követem, hogy mindig annak válaszolok, aki kérdez. Ő pedig tudja, hogy mit kérdezett (remélem). Igaz, hogy sok kérdés akár másoknak is hasznos információkat tartlamazhat, de ezek az információk nem biztos, hogy mindenkinek a saját szituációjára ugyanolyan jók, mint az eredeti kérdezőére. A válaszoknak nálam fontos része a kérdőív kitöltése, ami nélkül nem is lehet elküldeni egy kérdést, de nagyon bonyolult lenne a kérdésnek ezeket a részeit is nyilvánossá tenni. Szóval, én szeretném megtartani a jelenlegi szisztémát: aki kérdez, megkapja a kérdésére a csak neki szóló egyedi választ. Ha pedig másnak is van hasonló kérdése, ő is tegye fel, már csak azért is, mert biztosan nem tud ugyanolyat kérdezni, és ebben az esetben ő is egyedi választ fog kapni.

JENNY  2010.jún.14.

Gratulálok Kedves Dr. Úr!

Remekül sikerült az " Itt van Amerika! " című interjú. Teljes egészében átfogó képet nyújt a Hungarovet Állatorvosi Rendelő működéséről, és leírásáról.
Az írást több állattartó ismerősömnek is elküldtem, vagy ajánlottam az elolvasását.

További sikeres írásokat, és munkát kívánok!
Jenny

Deák Dóra  2010.jún.13.

Kedves Doktor Úr!

Először is nagyon szépen köszönöm eddigi segítségét!
Egy kisebb tanácsot szeretnék adni (ha nem veszi tolakodásnak)..."Az orvos válaszol" fülcím alatt lehetne rendszerezni a kérdéseket...mert lehet, hogy már én is tettem fel Önnek olyan kérdést, amit korábban már valakinek megválaszolt, valamint nem tudom, hogy mi volt a kérdezőnek a problémája...csak a válaszból tudom kikövetkeztetni!

Remélem, nem haragszik meg ezért a kis észrevételért!

Tisztelettel

Deák Dóra

anita  2010.ápr.25.

szeretném megkérdezni a doktor urat,hogy van egy cicám akinek a farkán teljesen kikopott a szőr,volt már ilyen neki akkor vissza nőtt neki a szőr de most megint kijött rajta,szóval azt szeretném tudni,hogy ez mitől van és mit tehetnék ellene?
köszönettel
várom válaszát

Shorika  2010.márc.1.

Az volna az ötletem, legyen egy egyéb kategória, mint a közvéleménykutatásban, mert nem megy el a levél, ha valamire nem válaszolunk. De van amikor az félrevezető. Pl a 10 éves cica( 2 .5 hónap múlva ), nem irható az 5-10 közé sem és a 10 nél öregebbe sem.
Vagy kihúzták a fogacskáját, az kapott kezelést mostanában, de a kérdéseim főleg másról szóltak....
minden jót kivánok !

KÓCOS  2009.dec.23.

KEDVES DR. ÚR!
BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK, AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!

Lujzi  2009.nov.19.

Kedves Doktor Ur!

Koszonom gyors valaszat.Ugy nez ki,hogy Onnek van igaza,es Lujzim osszeszedi magat meg egy ideig.Az lehetseges,hogy neha tulaggodom magam,dehat mar 16 eves es ....lassan de biztosan eszben kell tartanom a dolgot.
( egyebkent meg zsenge ifjukoraban Maga gyogyitotta ki Lujzit a parvobol amiert
nem tudok eleg halas lenni)

Lujzi  2009.nov.19.

Kedves Doktor Ur!

Koszonom gyors valaszat.Ugy nez ki,hogy Onnek van igaza,es Lujzim osszeszedi magat meg egy ideig.Az lehetseges,hogy neha tulaggodom magam,dehat mar 16 eves es ....lassan de biztosan eszben kell tartanom a dolgot.
( egyebkent meg zsenge ifjukoraban Maga gyogyitotta ki Lujzit a parvobol amiert
nem tudok eleg halas lenni)

- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat