Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

wiktória  2006.máj.28.

igazábol nem sok reményt füztem hozzá , de kellemesen csalódtam. köszönöm hogy olyan gyorsn válaszolt a problémámra. további sok sikert és örömöt a munkájához. Köszönettel és tisztelettel . Rózsa Kálmánné

Czanik Erzsébet, Szlovákia  2006.máj.27.

Köszönöm a gyors, és számomra nagyon megnyuktató válaszát. Kívánok Önnek a továbbiakban nagyon jó egészséget és örömet a munkájában, hogy minnél több hálás gazdi gondolhasson magára.

Bocsi  2006.máj.16.

T.Doktor úr! Remélem nem haragszik meg,ha vendégkönyvén keresztül kérem az állatbarátok segítségét.Négy kismacska /most kb. 3 hetesek/ vár szerető gazdira,
kérem,hogy a rozor@citromail.hu cimre irjon,aki befogadná őket.Mindenkinek előre is köszönöm a jelentkezését.

Csendes Tímea  2006.ápr.9.

Üdvözlöm!

Tegnap 2006.04.08.-án a III. kerületben (Csillaghegy) elveszett egy 8 hónapos, kan, fehér színű, hosszú szőrű, Bichon Hawanese kiskutyus. Chip van neki beültetve.
Ha esetleg az Önök rendelőjébe bevisznek egy ilyen kiskutyus kérem telefonáljanak a 06-30-682-3088-as vagy a 06-30-9001-225-ös telefonszámra.

Köszönettel

Csendes Tímea

Vecseri Tünde  2006.ápr.5.

Kedves Doktor Úr! Köszönöm a szupergyors válaszát! Egészen megnyugtatott a magyarázata, pedig már kezdtem azt gondolni, hogy a kutyámnak valami komoly baja van. Kívánok sok minden jót és továbbra is sok sikert a munkájához! Tisztelettel: Fido gazdija

Marcsi  2006.márc.29.

Tisztelt Doktor Úr!

Három napja találtunk egy kb 7-8 hónapos boxert az út szélén. eljesen le van soványodva, és szőrtüszőatkája van /az a hosszan gyógyulós + hólyagos/.Nekünk van egy másik boxerünk is aki általában édesanyáméknál van, de most fog tüzelni és el kell hoznunk ide, ahol a talált kuyus van, mert anyuéknak kan kutyáik vannak. Félek, hogy megfertőződik. Az orvosunk azt mondta nem fertőző, de édesanyám most látott valamilyen műsort róla a tévében, ahol azt mondták, hogy nagyon fertőző. Ön mit mond? Fertőző vagy nem? félek, ha fertőző, akkor hogy oldjuk meg a különtartást és hogy fogják egymást fél év után elfogadni!?
Válaszát előre is köszönöm.
R. Marcsi

Detti  2006.márc.25.

Még nem tudtam meg hogy mi a baja az állatomnak,de remélen önben nagy elme lakozik és segít.Előre is köszönöm nagylelkű segítségét.egy kis emlékeztető,hogy mi a pansz:4 napja nem szik semmit az állatom

Bálint Péter  2006.márc.20.

Tisztelt Dr Úr
Igen érdekes helyzetben vagyok. Találtam 2 kis mezei vadnyulat Szeged környékén mert egy kóbor kutya elkapta a kis nyulak anyját. Haza hoztam hogy megpróbáljam felnevelni őket de az a baj hogy nem tudom hogy milyen tejet kellene velük itatmi hiszen még csak pár napossak. Most fiatal kecsketejet itatok velük. Kérem, ha tud segítsen! Kérem írjon E-mail címemre válaszlevelet. Az E-mail címem: uuubalint1@freemail.hu

atka  2006.márc.20.

köszönöm gyors és kielégítő válaszát. már többször fordultam Önhöz kutyákkal kapcsolatos problémáimmal és félelmeimmel, mindig megfelelő választ kapva. Köszönöm elhivatottságát, segítőkészségét. Kívánok további eredményes munkát és elégedett pácienst/gazdit.

Polonkai Rita  2006.márc.12.

Tisztelt Doktor Úr!

Kb. 2 éves (talált) nőstény cicámat közel egy éve ivartalaníttattuk,ennek ellenére azóta már második alkalommal mutatja a tüzelés tüneteit. Az ivartalanítás -ha jól tudom- a petefészkek eltávolításával történt. Másik 2 nőstény cica is lakik nálunk (szintén ugyanakkor ivartalanítottak),de velük nincs ilyen jellegű gond. Mi lehet az oka,elképzelhető,hogy újabb műtétre lesz szükség,vagy más módon is tehetünk valamit a cica tüzelése ellen? Úgy tudom,hogy a macskák számára készült fogamzásgátló nem adható hosszabb távon súlyosabb mellékhatások nélkül,ez igaz? Köszönettel fogadnám,ha volna valamilyen javaslata erre a problémára.

Üdvözlettel:
Polonkai Rita

 1 ---- 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat