Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

dorcika2.@hotmail.hu  2006.dec.6.

Tisztelt doktor úr,köszönöm válaszát,ma tényleg picit jobban van,de azt hiszem hogy újra a régi rosszcsont kutyánk legyen sok időbe telik.A púpja lement,de szeretgetés közben még fel-fel sír,ha úgy fogjuk meg.Adtam neki panadol baby szirupot és nagyon nagyon sokat dajkálom,remélem a baby sziruppal nem csináltam butaságot.

Tóth Anita  2006.dec.3.

BORSI GIGI! Ha írsz az e-mail címemre, szívesen elmondom neked egy-két tapasztalatomat, nekem 2 nagy cica van a lakásban! :) ()
(anita.toth@gmail.com)

Anita  2006.dec.3.

BORSI GIGI!

Nagy Ernő  2006.okt.29.

Üdvözlet!!! Nagy Ernő vagyok, tenyésztővel van egy közös tulajdonban lévő Afgán agarunk. Kiállaítási kutya, nagyon fél a kocsiktól, mert egy hónapja ránkhajtottak a kocsival egy parkolóban. Amitől megijedtem az hogy látom a kutyán a depresszió jeleit, de annak ellenére sokat játszik, más kutyákkal de mikor otthon van nagyon magábaroskad. Neve: Faricka Hayavh Haghir (Hadri) 19 hónapos lesz. Nagyon hálás lennék, ha valamilyen tanácsot tudna adni ezügyben. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM! Elérhetőségem: nagy.ernoke@freemail.hu

BORIS GIGI  2006.okt.7.

Két nónapja vagyok macskagazdi.Valaki adjon nekem tippeket hogy lehet egy kb. fél, egy éves fiú cicát megnevelni(pl:függönyön való lógás,támadás,harapás, nappal alvás úgy hogy nem bírom felkelteni, éjszakai nem alvás) mert szerintem lehetetlen.Ha ráütök a fenekére ha kiabálok nem érdekli sőt még inkább csinálja.Mit lehet ilyenkor tenni?Mert egyébként ezeken kívül egy tüdér cicafiú.

Keyko  2006.okt.6.

Tisztelt Doktor Úr!
Kérem segítsen!A kutyám fajtiszta PekingiPalota kutya és tegnapóta úgy jár mintha sérve lenne!A tesvérének pedig tacskóbénulása volt de ő előbb meghalt benne,és egyáltalán nem tudott lábraálni míg ő lábra tud állni csak fáj neki!Lehet hogy ez ugyanaz a betegség és örökletes?És hogy azért jött ki rajta később mert lényegesebben kevesebbet mozog?Kérem doktor úr segítsen!

SITECOM  2006.okt.6.

NAGYON KÖSZÖNÖM GYORS ÉS LÉNYEGRETÖRÖ VÁLASZÁT.ÖRÜLÖK,HOGY ILYEN HASZNOS OLDAL LÉTREJÖTT ÁLLATOK ÉRDEKÉBEN.SIKERES MUNKÁT KIVÁNOK:TISZTELETTEL SITECOM

Szilvia  2006.okt.5.

Tisztelt Doktor Úr!
Van egy 10 éves kis testű kutyusom, és szívmegnagyobbodást álapítottak meg nála. Vasotop-ot kap. Igaz csupa jókat írtak róla, de a mellékhatásokról semmit nem találtam!

marya  2006.okt.3.

Üdvözlöm!
Nekem van egy 12 éves kan németjuhász kutyusom, korához képest jol van, van étvágya, viszont az utóbbi időben szegényt teljesen elárasztották a legyek és csípkedik. A füleinek a végeit már véresre szétmarták, probálkoztunk vele, hogy leragasztjuk, de a a legyek a sebtapasz alá is bemennek és szívják a vérét, más módszerrel sajnos nem tudtuk bekötni a kutyus fülét. Már a lábain is kisebb sebek vannak és csak úgy nyüzsögnek rajta a legyek. Nagyon zavarják őt és minket is, nem is beszélve a fertőzésről amit okozhatnak. Különféle irtószerrel is próbálkoztunk, de az sem segített.
Kérdésem lenne, hogy Ön szerint ilyen esetben mi a teendő? És mi válthatja ezt ki, hogy egy élő állatot a legyek ennyire támadnak? (A sebeket a legyek okozták rajta.)

Válaszát előre is köszönöm!

Tóth Anita  2006.okt.1.

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt! Szerintem nagyon önzetlen és dícséretes dolog, hogy a Doktor úr ott segít és olyan gyorsan, ahol és ahogy csak tud! Köszönöm szépen a gyors válaszokat! :) További eredményes munkát kívánok!
Üdvözlettel
Tóth Anita
Nyíregyháza

 1 ---- 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat