Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Rébi MArianna  2006.aug.20.

Találtam egy 2-3 éves foxi fiút Dunaharasztiban. Kérem a gazdáját jelentkezzen a 06 20 9321 830-as tefonszámon vagy az eresem@azelvona. e-mail cimen.

Naomi  2006.aug.20.

Tisztelt Doktor úr!

Köszönöm gyors válaszát, ön szerint ne vigyem ma orvoshoz?Nagyon féltem őt ,
mit javasol?
üdvözlettel
KK

Durcadorca  2006.aug.17.

Tisztelt Doktor Úr!

Leendő szálkásszőrű tacskóm szemével kapcsolatban feltett aggódó kérdésemre adott nagyon gyors válaszát köszönöm szépen! Azt hiszem, a szerződéses megoldást fogom választani, mivel minden egyéb szempontból tündéri (és nagyon vagány) kislánynak tűnik...
Munkájához további sok sikert, kitartást kívánva tisztelettel:
H.D.

Horváth László dr.  2006.júl.20.

A honlapom jelenleg valóban némi átalakítás alatt áll, amelynek eredménye képpen várhatóan sok új funkcióval és szolgáltatással bővül majd a kínálat. A jelenleg látható verzió ha nem is kísérleti jellegű (a külső megjelenés nagyjából ilyen lesz majd), de sok funkció most még nem működik teljesen. Így van ez az "orvos válaszol" rovattal is, mivel a beérkező kérdésekre egyelőre nem tudok a honlapon át válaszolni, csak a megadott emali címen elküldött levélben. Kérem ezért a kedves kérdezőket, hogy mindenképpen adjanak meg válasz emali címet, mert e nélkül nem tudom a válaszomat elküldeni!
Remélem, hogy rövid idő múlva már kiteljesedhet az új honlap, amelyen elsősorban a tartalmi részekre kérem, hogy koncentráljanak!

K.B.  2006.júl.20.

Szerintem meg te vagy szörnyű kedves M.M..A lényeg,hogy non-stop segíteni tud az orvos,ha szükséges te IQ bajnok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

névtelen  2006.júl.19.

Remélem ez a mostani honlap még csak valami kisérleti formula,mert véleményem szerint szörnyű!!!! M.M.

KissJudit  2006.júl.12.

Tisztelt Doktor úr! Kutyám 16 éves múlt. Nemrég vastagbélgyulladáson esett túl, amit szerencsésen kikezeltek. Most sokat alszik, alig akar enni, inni. A séták előtt alig lehet lábra állítani. Ön szerint ez még a betegség utóhatása? Nagyon ragaszkodunk hozzá, egyenrangú családtag nálunk. Ön szerint ez még a betegség utóhatása lehet?
Üdvözlettel: KissJudit

S.Judit  2006.júl.4.

Köszönöm doktor Úr a gyors válaszát!Sajnos a kutya hétfő reggelre elpusztult.A tulajdonos elmondta hogy babesia fertőzése volt.Sajnos az egyetemről,a tanulmányaimból ismerem ezt az élősködőt.Mindenestere szomorúnak találom,hogy nem vették észre hamarabb.További sikeres munkát!Köszönettel:Judit(" ;marcipán"jelige)

Móni  2006.jún.29.

Köszönöm szépen a gyors választ, ma reggel már másik dokinál kezdtünk, teljes vérkép, májfunkció máj ultrahang. Máj nagyobbodást találtak nála, infúzióra kell vinnem pár napig, ha nem javul egy hét alatt (akkor lesz kontrol), akkro vszinű, h daganat és gyógyithatatlan, ha pedig javul akkor csak vmi májgyulladás. De bizakodom, fiatal kutyus ő még.
Jeligém "sárgakutya" volt.

Szabó Szilvia  2006.jún.23.

Tisztelt Doktor Úr!
Köszönöm gyors válaszát 2 éves fülfájós kandúrom ügyében.Mielőbb felkeresem helyi állatorvosunkat és ígérem,hogy ha probléma van kedvenceimmel(van kutyám és papagájom) Önt fogom keresni.További sok sikert kíván: Szilvia és Samu cica

 1 ---- 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat