"Nem ártana már írni valami újat!"

2009.nov.22.

A címben szereplő megjegyzést a napokban kaptam egy kedves régi ismerőstől, akinek állatait már nagyon régóta gondozom, és aki időnként be-be kukkant ide a honlapomra is.

Való igaz, elég régen, még valamikor a nyár közepén írtam utoljára blogbejegyzést. Azóta azonban nem igen alakult úgy az időm, hogy erre is jusson egy kicsi. Az igazság az, hogy mostanában örülök, ha az orvos válaszol rovatot naprakészen tudom tartani, és a kérdezőknek időben választ tudok írni és küldeni. Sajnos, ezzel jár a főtitkári elfoglaltság. Kevés a szabadidőm, és még annak egy részét is a közösség ügyeinek intézésére kell fordítanom.

De azért ígérem, igyekszem sűrűbben jelentkezni új bejegyzésekkel. Most például el akartam dicskedni azzal, hogy pár hete 3. díjat nyertem egy képemmel az Állatorvosok idei fotópályázatán az épületekkategóriájában. Megpróbáltam feltölteni a képet ide, sajnos sikertelenül. Vagy én lettem kicsit bénább , vagy technikai hiba van. Már kértem segítséget a honlap működtetőjétől.Amint megoldódik a gond, minden érdeklődő megnézheti a képemet.

Hozzászólások:

erba  2010.jan.15.

Csökött látásom bizonysága, hogy Ria dec. 5-i bocsánatkérésének olvasására már nem futotta. Természetesen a dolog "el van boronálva", néha mindnyájan indulatból ragadunk klaviaturát.

erba  2010.jan.15.

A kétszínű ismerős, aki "érdekből" reklamált, meglehet, én vagyok. A kétsznűség helyett "nulla" szemről kellene beszélni. Csak ritkán kerül a szemem olyan állapotba, hogy nagyítóval, és akkor is igen lassan, tudnék olvassni. Lehet, hogy Ria érzései mégis csalnak néha?

RIA  2009.dec.5.

Nagyon sajnálom, hogy hirtelen és meggondolatlanul reagáltam a dolgokra!
Őszintén megbántam, és ezúton szeretnék bocsánatot kérni, ha az írásommal esetleg megbántottam valakit!

RIA  2009.dec.3.

Gratulálok a kétszínű kedves ismerőséhez, aki a mai napig sem volt képes arra, hogy ránézzen a Honlapjára, annak ellenére. hogy reklamált.
Jobban meg kellene ismerni, azokat az embereket, akikkel már hosszabb ideje kapcsolatban áll. " Nem minden arany ami fénylik"
És nem mindenki az őszinte oldalát mutatja. A legtöbb ember csak kedvességből, vagy érdekből mondja azt amit mond.
Elnézésemet kérem, ha tévedtem, de nem hiszem, mert engem az érzéseim nem szoktak becsapni.

JENNY  2009.nov.22.

Kedves dr. Úr!

Igazán örülök, hogy végre hallat valamit Magáról!
Biztos vagyok abban, hogy csak azért hanyagol minket régi ismerősöket, mert nagyon elfoglalt az utóbbi időben. Azért nem ártana néha lazítani is egy kicsit, mert az orvos is csak ember.
A 3. díjhoz így látatlanban is gratulálok, és további sikereket kívánok, az élet minden területén!

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat