Elkészült az új honlap!

2008.jan.29.

Rendszeres látogatóim az elmúlt héten azt tapasztalták, hogy az oldalon karbantartás folyik, és a tartalom nem elérhető. Ennek oka az egész honlap újjászületése volt, ami viszont mostanra elkészült és tegnap óta működik. A vendégkönyvembe tett bejegyzésekből máris látom, hogy az új forma, az új design tetszik az olvasóknak. Ennek nagyon örülök magam is!

Aki belenéz a menüpontok alatt elérhető olvasnivalóba is, az láthatja, hogy a tartalomban kevés változás történt, különösen abban, ami a szolgáltatásaimmal kapcsolatos információ. A változások elsősorban abban nyilvánulnak meg, hogy letisztultabb, áttekinthetőbb lett a megjelenés, és új elemek kerültek a rendszerbe (pl. a fotóalbumok). Emellett sok olyan technikai lehetőséget is lehetővé tesz a változás, ami elsősorban nekem, és a honlap üzemeltetőjének fontos szerkesztés, és a tartalom megjelenítése kapcsán. Megjelentek a reklámok is, mert a mai világban már ez alól sem lehet kibújni.

Csak remélni tudom, hogy a honlapot rendszeresen látogatók is elégedettek lesznek az új formával. Kérem és bíztatom Önöket, hogy ezzel kapcsolatos véleményüket bátran írják meg! Akár ide, akár a "Vendégkönyv"-be.

Hozzászólás:

JENNY  2008.jan.29.

Írtam ugyan egy sort a vendégkönyvbe, de azóta jobban kitárult a kép előttem.
Biztos lehet a Doktor Úr, hogy elégedettek vagyunk, és leszünk az új formával, mert egyszerűen (szép, tiszta, áttekinthető,) jó ránézni!
Remek ötlet a "fotótár" is. Emberileg is közelebb kerülhetünk ahhoz a Valakihez akivel állatainkkal kapcsolatos ügyes-bajos problémáinkat kell megoldanunk.
A tartalom szerkesztésének "technikai" lehetősége, szinte az egyik legfontosabb dolog. Bátran éljen vele!
Jók és diszkrétek a "reklámok". (végre nem kapok frászt tőlük)! A "libri"-nek meg kifejezetten örülük, mert itt is rendelhetek!
Szóval én úgy érzem, >minden a legnagyobb rendben

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat