Átalakulás előtt

2007.nov.18.

Régen írtam már ide, amit az is mutat, hogy a rendszeres olvasóim már jelezték, hogy hiányolnak. Hát, igaz, ami igaz, az utóbbi hetekben nem nagyon volt időm azon törni a fejemet, hogy mit is írjak a blogomba? Dolgos hétköznapokat élek ugyanis, sok a munka, kevés az idő. Örülök, ha időben válaszolni tudok az orvos válaszol rovatban érkező kérdésekre. Az egyetlen említésre méltó újdonság sem éppen rajtam múlik, hanem a honlapom megvalósítóján, üzemeltetőjén.

Ez az újdonság nem más, mint a honlapom némi átalakítása, megújulása lenne. Néha erre is szükség van. Én nem értek ehhez, így legtöbbször azok véleményére hagyatkozom, akik ebben élnek, és ismerik a "dörgést". Ők, pedig azt mondják, időnként újítani, változtatni kell, mert az olvasók megúnják a régit. Mi is sok mindenről beszélgettünk, és sok érdekes terv került szóba. Remélem, hogy majd a honlap látogatóinak is tetszeni fognak azok a változások, amelyek végül megvalósulnak. Nem beszélve rólam, aki legalább annyira kíváncsi, mint most Önök lettek!

Hozzászólások:

exaltDetServe  2008.máj.5.

Hallo everybody. By chance barged into this site and understood that finally got there, where it is nece
ssary

shouffego  2008.ápr.20.

Good site, and on maintenance and on beauty

onepromoOrace  2008.ápr.10.

The good convenient site is made.

AnnournPrinna  2008.ápr.8.

Hello! Excellent site! Searched a long ago

seeldLodePemo  2008.ápr.5.

Hello, excellent site, very rich in content
and correctly carefully thought out,
personally I found here much interesting
and useful

paiveThenna  2008.ápr.1.

Good site at you. Much all interesting ..
pizza

FreeLveCorp  2008.márc.25.

Hello
nice site

JENNY  2007.nov.18.

Biztosan tetszeni fognak. A változatosság mindig gyönyörködtet. De mivel egyenlőre nem tudunk többet a "kivácsiságnál", igy kiváncsian várjuk, hogy mi lesz.
Sok sikert az ÚJ HONLAPHOZ !! :-)))

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat