Szabadságon vagyok

2007.aug.8.

Nyár van, a szabadságok ideje. Én is tapasztalom, hogy a kuncsaftjaim legtöbbje nyaral valahol, sokan a kedvenceikkel együtt. Most eljött az ideje annak, hogy én is elmenjek pár napra pihenni.

Emiatt augsusztus 11-től 10 napig nem leszek itthon, augusztus 21-ig csak telefonon leszek elérhető. Akinek ez idő alatt sürgős segítségre lenne szüksége, most kivételesen más kollégáimhoz kell fordulnia. Tippjeim, minden ígéret nélkül:

Dr. Tóth László 06-30-627 5000
Dr. Jancsik Mária 06-20-966 6020

Ők mindketten hozzám hasonló kijárós praxist folytatnak, és bár nem beszéltem meg velük semmit, minden bizonnyal szívesen állnak majd rendelkezésükre. Hacsak ők sincsenek szabadságon. Merthogy nyár van, és ez a szabadságok ideje!

Hozzászólások:

barbó  2007.aug.14.

ön egy önzetlen, kivételesen rendes ember. remélem nagyon kellemesen érzi magát a nyaraláson is! azt gondolom, hogy ezt mindazok nevében kívánhatom, akik bármilyen kapcsolatban állnak önnel. minden jót!

JENNY  2007.aug.10.



Én is kellemes kikapcsolódást kivánok !!!

erba  2007.aug.10.

Tiszta szívből jó pihenést kívánok.

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat