Ma frontátvonulás volt

2006.szept.8.

Régóta tapasztalom, hogy akárcsak az embereknél, úgy az állatoknál is jelentősen befolyásolja a betegek állapotát az időjárás. Vagyis inkább annak a hirtelen megváltozása.

A mai napom úgy indult, hogy szinte az egész nap amolyan "láblógatós" lesz. Volt 1-2 betervezett oltásom, és egy korábban megbeszélt betegvizsgálat is elő volt jegyezve, de ettől eltekintve reggel még azt hittem, ma lesz időm kicsit lazítani.
Délben már tudtam, hogy ez nem így lesz! A hívások egymást érték, és majd mindegyikben arról volt szó, hogy az egyébként már régóta betegeskedő jószág állapota ma hirtelen rosszabbra fordult. Néhány kutyusnál annyira, hogy már reális remény se nagyon maradt az állapotuk javulására. Így aztán ma estére 4 kutya végleges elaltatása került be a munkanaplómba.
Napközben nem is nagyon jutott eszembe ennek a hirtelen adódott sok munkának az összefüggésbe hozása az időjárási fronttal. De értékelve a mai napomat, nem hiszem, hogy mással lehetne magyarázni ezeket az eseteket. Még szerencse, hogy most pár napig stabil lesz az időjárás!

Hozzászólás:

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat