Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

BKA  2011.jún.16.

Tisztelt Doktor Úr!
Nagyon köszönöm gyors és részletes válaszát a nemrég bejegyzett, 'veszettség??' jeligéjű kérdésemre!! Megnyugtatott!
Nagyon jó, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert ez tényleg sokat segít azoknak az aggódó gazdiknak és állatszeretőknek, akik segítséget keresnek baj, ijedelem, tanácstalanság esetén. Manapság egy ilyen - valóban működő - fórum igazi ritkaság! Köszönöm a lehetőséget és - még egyszer - a korrekt válaszát.
További sok sikert kívánok a munkájához.
Üdv.: BKA

Gizmó  2011.jún.7.

Tisztelt Doktor úr!
Ezuton is köszönöm gyors válaszát,ennek megfelelöen beszállitottuk a kutyust a Juhász klinikára ahol ha szerencsésen túléli az éjszakát (azt mondták,hogy 30% esélye van reggelig)akkor ortopéd orvos is megvizsgálja! Nagyon szépen köszönöm a segítségét ,és a nagyon gyors válaszát.További sikeres munkát kívánok önnek!

Pető Ágnes  2011.febr.15.

Tisztelt Doktor Úr!!!
Szeretném megkérdezni hogy mit jelent az hogy elfososodás és azt hogy ebbe bele lehet e halni!
Előre is köszönöm!!!

Kiss Imre  2011.jan.16.

Doktor Úr! A fotói tényleg jók! Legalább annyira, mint az állatorvosi tevékenysége. Gratulálok!

Jenny  2011.jan.16.

Nagyon szépek a fotói Dr. Úr!
Gratulálok az elért helyezésekhez, és remélem a jövőben is megoszt majd velünk egy-egy hasonló magánéleti eseményt! -:)))

RIA  2010.dec.29.

Drága Dr. Úr!

Sikeres és Nagyon Boldog Új Évet kívánok!

Jenny  2010.dec.22.

Kedves Dr. Úr!

Én is ezúton kívánok Önnek és családjának " Szeretetben gazdag, meghitt Karácsonyi Ünnepeket! "

Csernyánszky Tibor és Tigris úr  2010.aug.1.

Jó estét Doktor Bácsi!Tigris Úr vagyok Bátorligetről.Önnek hála nem tudtak elaltatni,jól érzem magam,egyetlen bajom hogy bolháktól szenvedek.Milyen szert ajánl, amitől többé nem viszket a bundám?Kérem segítsen nekem.E-mail címem:ézéstcímem:csernyanszky30@citr(...) kérek a zavarásért,most mennem kell házőrzésre.Üdvözlettel:Tigris Úr

Kócos  2010.júl.2.

Huúú! Ez nem semmi Dr.Úr! Gratulálok! :D

Csernyánszky Tibor,Picurka,Tigris úr,Morzsika kuta  2010.júl.2.

Drága Doktor Bácsi!Megkaptam tegnap este az elaltatásról válaszát.Egyet azonban tudnia kell!Számomra ön a legértelmesebb,legokosabb állatorvos,ezért én,/ Tigris úr/aki hosszúlábú 1éves agár/Morzsika/9hónapos törpetacskó/Picurka/öreg tacskó/és Bundás úr aki szintén agárféleség a Magyar Köztársaság Törvénye é rtelmében önnek A Világegyetem legkitűnőbb állatprofesszora kinevezést ítéltük oda mivel ön megmentette az altatástól /Tigris Urat/.

- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat