Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Kiss Imre  2011.jan.16.

Doktor Úr! A fotói tényleg jók! Legalább annyira, mint az állatorvosi tevékenysége. Gratulálok!

Jenny  2011.jan.16.

Nagyon szépek a fotói Dr. Úr!
Gratulálok az elért helyezésekhez, és remélem a jövőben is megoszt majd velünk egy-egy hasonló magánéleti eseményt! -:)))

RIA  2010.dec.29.

Drága Dr. Úr!

Sikeres és Nagyon Boldog Új Évet kívánok!

Jenny  2010.dec.22.

Kedves Dr. Úr!

Én is ezúton kívánok Önnek és családjának " Szeretetben gazdag, meghitt Karácsonyi Ünnepeket! "

Csernyánszky Tibor és Tigris úr  2010.aug.1.

Jó estét Doktor Bácsi!Tigris Úr vagyok Bátorligetről.Önnek hála nem tudtak elaltatni,jól érzem magam,egyetlen bajom hogy bolháktól szenvedek.Milyen szert ajánl, amitől többé nem viszket a bundám?Kérem segítsen nekem.E-mail címem:ézéstcímem:csernyanszky30@citr(...) kérek a zavarásért,most mennem kell házőrzésre.Üdvözlettel:Tigris Úr

Kócos  2010.júl.2.

Huúú! Ez nem semmi Dr.Úr! Gratulálok! :D

Csernyánszky Tibor,Picurka,Tigris úr,Morzsika kuta  2010.júl.2.

Drága Doktor Bácsi!Megkaptam tegnap este az elaltatásról válaszát.Egyet azonban tudnia kell!Számomra ön a legértelmesebb,legokosabb állatorvos,ezért én,/ Tigris úr/aki hosszúlábú 1éves agár/Morzsika/9hónapos törpetacskó/Picurka/öreg tacskó/és Bundás úr aki szintén agárféleség a Magyar Köztársaság Törvénye é rtelmében önnek A Világegyetem legkitűnőbb állatprofesszora kinevezést ítéltük oda mivel ön megmentette az altatástól /Tigris Urat/.

JENNY-nek válaszul  2010.jún.18.

Köszönöm az elismerő sorokat! A baj csak az, hogy ennek a honlapnak az olvasói nem igen tudják, hogy miről is írt, és mi is az az "Itt van Amerika" c. írás, amit megdícsért. Annak viszont ürülök, hogy az Internet hatalmas világában rátalált a máshol megjelent írásomra is.

Deák Dórának válaszul  2010.jún.18.

Kedves Dóra! Köszönöm dícsérő sorait. Ami a kérdését, javaslatát illeti: nos, én ennek a rovatnak a kezdetétől fogva azt az elvet követem, hogy mindig annak válaszolok, aki kérdez. Ő pedig tudja, hogy mit kérdezett (remélem). Igaz, hogy sok kérdés akár másoknak is hasznos információkat tartlamazhat, de ezek az információk nem biztos, hogy mindenkinek a saját szituációjára ugyanolyan jók, mint az eredeti kérdezőére. A válaszoknak nálam fontos része a kérdőív kitöltése, ami nélkül nem is lehet elküldeni egy kérdést, de nagyon bonyolult lenne a kérdésnek ezeket a részeit is nyilvánossá tenni. Szóval, én szeretném megtartani a jelenlegi szisztémát: aki kérdez, megkapja a kérdésére a csak neki szóló egyedi választ. Ha pedig másnak is van hasonló kérdése, ő is tegye fel, már csak azért is, mert biztosan nem tud ugyanolyat kérdezni, és ebben az esetben ő is egyedi választ fog kapni.

JENNY  2010.jún.14.

Gratulálok Kedves Dr. Úr!

Remekül sikerült az " Itt van Amerika! " című interjú. Teljes egészében átfogó képet nyújt a Hungarovet Állatorvosi Rendelő működéséről, és leírásáról.
Az írást több állattartó ismerősömnek is elküldtem, vagy ajánlottam az elolvasását.

További sikeres írásokat, és munkát kívánok!
Jenny

- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat