Ha kérdezne vagy tanácsot kérne, az Orvos válaszol rovatban tegye, ne itt.
Az itt feltett kérdésekre, az itt leírt problémákra nem tudok válaszolni.

Szandraa  2011.dec.6.

A kis kutyám nem tud felállni nem eszik és nagyon gyenge mit lehetne csinálni ? Köszönöm előre is!

Mariann 2324  2011.nov.23.

Tisztelt Doktor Úr!
Van egy német juhász kan kutyám( Negró) és a minap észre vettem, hogy a herékkel nincs minden rendben (szerintem) Olyan mintha nem a here zacskókban lennének hanem kicsit feljebb. A kutya most fél éves.
Válaszát előre is köszönöm!
További szép napot!

Tóth Marianna  2011.okt.3.

Az elmúlt percekben a húgom kutyája furcsán viselkedik,mintha mérget evett volna,vagy ahhoz hasonló...öklendezik,dülöngél nem bír a lábára állni.Próbáltunk tejet adni neki,de nem issza.Mit tehetnénk?Kérem segítsen!

Léda  2011.okt.2.

Sziasztok én arrol szeretnék beszélni hogy a macska elfososodik lehet tenni valamit sürgös köszönöm irjon valaki vissza hogy lehet e tenni valamit érte?

Váczi sándorné  2011.júl.21.

Köszönöm doktor úr a segítséget .

Váczi sándorné  2011.júl.21.

Kérem doktor úr segítsen!A kutyám Angol cocker spániel 1éves 9hónapos 15napos
2 nappal ezelőtt észrevettem hogy sántít az elsző bal lábára megnéztem és egy fel dagadt be gennyesedett a mancsa tetűnk rá tetránt is és nem hat egyre jobban aggaszt az állapota . A legközelebbi orvos meg nyaral .Úgyhogy kérem segítsen a kutyámon. Előre is köszönöm.

névtelen  2011.jún.21.

Tisztelt Doktor Úr!
Nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszolt a kérdésemre. Hihetetlenül jó érzés, hogy vannak ilyen kedves, segítőkész és lelkiismeretes orvosok mint Ön. További sok sikert és jó egészséget kívánok Önnek és kutyusainak is!
Köszönettel:
Zokni gazdija

BKA  2011.jún.16.

Tisztelt Doktor Úr!
Nagyon köszönöm gyors és részletes válaszát a nemrég bejegyzett, 'veszettség??' jeligéjű kérdésemre!! Megnyugtatott!
Nagyon jó, hogy rátaláltam erre az oldalra, mert ez tényleg sokat segít azoknak az aggódó gazdiknak és állatszeretőknek, akik segítséget keresnek baj, ijedelem, tanácstalanság esetén. Manapság egy ilyen - valóban működő - fórum igazi ritkaság! Köszönöm a lehetőséget és - még egyszer - a korrekt válaszát.
További sok sikert kívánok a munkájához.
Üdv.: BKA

Gizmó  2011.jún.7.

Tisztelt Doktor úr!
Ezuton is köszönöm gyors válaszát,ennek megfelelöen beszállitottuk a kutyust a Juhász klinikára ahol ha szerencsésen túléli az éjszakát (azt mondták,hogy 30% esélye van reggelig)akkor ortopéd orvos is megvizsgálja! Nagyon szépen köszönöm a segítségét ,és a nagyon gyors válaszát.További sikeres munkát kívánok önnek!

Pető Ágnes  2011.febr.15.

Tisztelt Doktor Úr!!!
Szeretném megkérdezni hogy mit jelent az hogy elfososodás és azt hogy ebbe bele lehet e halni!
Előre is köszönöm!!!

- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 ---- 30 

Örömmel veszem, ha véleményével megtiszteli a honlapomat. Bejegyzése nyilvános, miután beírta és elküldte, pár másodperc múlva megjelenik itt az oldalon és bárki láthatja. Kérem, az állatokkal kapcsolatos kérdését ne itt tegye fel, hanem az Orvos válaszol rovatban. Az itt feltett kérdésekre, problémákra nem tudok válaszolni.

Név: 

Bejegyzés:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat