Elkészült az új honlap!
2008.jan.29.

Rendszeres látogatóim az elmúlt héten azt tapasztalták, hogy az oldalon karbantartás folyik, és a tartalom nem elérhető. Ennek oka az egész honlap újjászületése volt, ami viszont mostanra elkészült és tegnap óta működik. A vendégkönyvembe tett bejegyzésekből máris látom, hogy az új forma, az új design tetszik az olvasóknak. Ennek nagyon örülök magam is!

tovább is van, elolvasom  (1 hozzászólás)

2008
2007.dec.31.

Itt az Új Esztendő! Új év, új tervek, új fogadalmak. Mégpedig az élet minden területén. Beleértve az állattartást is. Kinek ne lenne ilyen újévi fogadalma? Legfeljebb nem valljuk be magunknak (sem)!

tovább is van, elolvasom  (2 hozzászólás)

Itt van Karácsony!
2007.dec.22.

Itt van újra Karácsony! Egy ünnep, amikor a legfontosabbak a szeretteink. És én azt gondolom, hogy mi, az állatokat szerető, és az állatainkat magunk mellett tartó, azokkal szorosan együtt élő emberek, a szeretteink közé soroljuk négylábú kedvenceinket is. Nekünk ők is fontosak. Érdemes tehát az ünnep közeledtével rájuk is gondolnunk....

tovább is van, elolvasom  (2 hozzászólás)

Kutyáim története az újságban
2007.dec.6.

Aki rendszeresen (vagy néha-néha) olvassa a Nemzetközi Kutyamagazin-t, időnként találkozhat benne az én írásaimmal is. Dr. Kómár Gyula kollégám, és barátom, a lapban lévő állatorvosi rovat vezetője ugyanis néha megkér, hogy írjak valamit. Valamit, ami érdeklődésre tarthat számot, vagy ami újdonság. Legutóbb azonban nem ilyen témát választottam az írásomnak, hanem valami egészen mást. Megírtam a kutyáim történetét....

tovább is van, elolvasom  (3 hozzászólás)

Klubrádió
2007.nov.22.

Nagyon sokan kérdezik tőlem ostanában, hogy mikor leszek ismét hallható a Klubrádióban? A kérdés jogos, íme a válasz:

tovább is van, elolvasom  (6 hozzászólás)

Átalakulás előtt
2007.nov.18.

Régen írtam már ide, amit az is mutat, hogy a rendszeres olvasóim már jelezték, hogy hiányolnak. Hát, igaz, ami igaz, az utóbbi hetekben nem nagyon volt időm azon törni a fejemet, hogy mit is írjak a blogomba? Dolgos hétköznapokat élek ugyanis, sok a munka, kevés az idő. Örülök, ha időben válaszolni tudok az orvos válaszol rovatban érkező kérdésekre. Az egyetlen említésre méltó újdonság sem éppen rajtam múlik, hanem a honlapom megvalósítóján, üzemeltetőjén.

tovább is van, elolvasom  (8 hozzászólás)

Amíg nem vagyok...
2007.okt.27.

Ahogy a honlapom kezdőlapján is olvasható, egy hétig szabadságon leszek, így sajnos nem tudok segíteni azoknak, akik éppen most hívnának állataikhoz. Magam helyett, segítségként a következő kollégáimat tudnám ajánlani.

tovább is van, elolvasom  (1 hozzászólás)

Mi is vagyok én?
2007.szept.26.

A címben feltett kérdés magyarázatra szorul! Ma reggel kérdezte tőlem egy telefonáló, amikor arról volt szó, hogy látott egy elütött kutyát valahol a városban. Arról "vitatkoztunk", hogy akkor most nekem kötelességem-e azonnal rohanni a sérült jószághoz, vagy sem? Maga állatmentő, nem? - kérdezte a telefonáló. Csodálkozni fog, de nem vagyok az, -feleltem- én állatorvos vagyok!

tovább is van, elolvasom  (9 hozzászólás)

Zavar-e engem a konkurencia megjelenése?
2007.szept.23.

Valamelyik nap egy régi kedves kuncsaftom azt a kérdést tette fel nekem, vajon nem zavar-e engem az, hogy ma már rajtam kívül mások is foglalkoznak hasonló szolgáltatásokkal, mint én? A válaszom erre a kérdésre egyértelmű: nem, nem zavar! Hogy miért, azt kifejtem a következőkben....

tovább is van, elolvasom  (3 hozzászólás)

Mitől sürgősségi az ellátás, ha csak egy egy óra múlva tud jönni?
2007.szept.11.

Ezt a kérdést egy kutyatartó tette fel nekem a minap, amikor közöltem vele, hogy csak kb. egy óra múlva tudok odaérni hozzá a rosszul lett kutyáját ellátni. Kérdése után indulatos fejtegetésbe kezdett arról, hogy az ő kedvence talán ki sem bírja addig, és nekem, mint állatmentőnek kötelességem lenne azon nyomban ott teremni! Nehezen értette csak meg, hogy ez azért nem olyan egyszerű!

tovább is van, elolvasom  (5 hozzászólás)

- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 -

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat