Újra itt van!

2009.máj.15.

Igen, újra itt van, mégpedig nem más, mint a konkurencia! Aki figyelemmel kíséri a honlapomat, láthatta, hogy már egy jó ideje feltüntettem az "alternatív" lehetőségeket. Időközben újabb szolgáltató jelent meg a fővárosi "piacon", aki(k) éjszakai ügyeletet vállalnak. Hogy jó-e ez nekem? Ha meg szeretné ezt tudni, olvasson tovább!

Itt a blogomban korábban írtam már arról, hogy engem egyáltalán nem zavar a konkurencia. Sőt, kifejezetten örültem mindig is annak, ha mások is jelen voltak valami hasonló szolgáltatással, mint amit én végzek. Ez ugyanis csak jót tesz az üzletmenetnek! Számtalanszor előfordul ugyanis, hogy ilyen-olyan okok miatt én éppen nem tudok segíteni annak, aki éppen felhív valamilyen bajával. Ilyen esetekben a legkellemetlenebb az, ha nem tud maga helyett ajánlani senkit az ember.

Most viszont már két állatorvosi csapat is jelen van, ráadásul olyanok, akiket bátran merek ajánlani magam helyett. Úgyhogy, senki ne lepődjön meg azon, ha itt a honlapomon, vagy a telefonhívások alkalmával másokat ajánlok magam helyett.

Hozzászólások:

Jennynek válasz  2009.máj.15.

Megnyugtatom, a régi, kedves kuncsaftokra semmiképpen nem vonatkozik, hogy magam helyett esetleg mást ajánlok. Egyébként ezt "alapesetben" sem tenném, de vannak olyan helyzetek, amikor éppen valóban nem vagyok elérhető. Mert éppen vidéken, vagy külföldön vagyok, vagy esetleg betegség dönt le a lábamról. Szóval, azért nem kell emiatt nagyon aggódnia!

JENNY  2009.máj.15.

Kedves Dr.Úr!

Ha, jól emlékszem kb. 2 éve vetette fel ezt a témát. Akkor azt írta, hogy nem zavarná, sőt még örülne is neki, mert ilyen "embertelen" időpontokban senki sem hajlandó kiszállni.
Az az igazság, hogy hosszú távon nem is lehet, és nem is szabad, ( már az egészsége miatt sem ) ezt a rendszertelen munkát egyedül végezni.
Az jó, hogy már vannak olyanok akik tehermentesítik, de az már nem volna jó, ha egy sürgős hívásom esetén," egy idegen állatorvoshoz " irányítana.
Remélem nem lesz ilyen esetem, főleg éjnek idején nem, és nem kell egy másik kollégáját megismernem.
Mert ezt, nagyon, de nagyon nem szeretném!

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat