Európa Kutyakiállítás

2008.okt.3.

Ezen a mostani hétvégén zajlik a Hungexpo területén az Európai Dog Show, vagyis az Európai Kutyakiállítás. Rangos rendezvény ez, ami rengeteg érdeklődőt vonz. Tele is vannak a kiállítócsarnokok emberekkel is, no meg persze kutyákkal is. No, és én is itt vagyok, mind a három napon, a Magyar Állatorvosi Kamara standján.

Ahol ennyi kutyás megfordul, ott szinte biztos, hogy hamar ismerősbe botlik az állatorvos. Így történt ez ma velem is, hiszen reggel óta jó néhány régi vagy újdonsült kuncsaftom köszönt rám a standunk előtt elhaladva. Szinte mindenki ugyanazt a kérdést tette fel: "Hát, Doktor úr, Maga mit keres itt?"

"Dolgozom, mert a Kamara is lehetőséget kapott a rendezvény szervezőitől, hogy megjelenhessünk egy kis standdal. Így aztán nekem, mint főtitkárnak, itt a helyem!"

Szóval itt vagyok, itt vagyunk. Munkatársaimmal megpróbáljuk itt is népszerűsítnei a mikrochipes állatmegjelölést és a hozzátartozó regsiztrációt. A baj az, hogy bár rengetegen vannak itt, a mi standunkon alig fordul meg érdeklődő. De nem baj, lesz ez még jobb is!

Hozzászólás:

Ria  2008.okt.3.

Lehetséges, hogy még egy ismerősbe fog botlani! Most kaptam egy emailt a kutyám tenyésztőétől, hogy " szeretném látni a kiállításon, mert már régen találkoztunk, és érdekelnek a tenyésztésemmel kapcsolatos vélemények, valamint eladott kutyáim sorsa."
Ha, lehetőségem lesz rá, biztosan kimegyek, mert, a kiállítás maga is érdekel, és ha már ott vagyok, biztosan nem feledkezem meg szeretett állatorvosomról.

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat