Egy kis malőr - kényszerű üzemszünet

2008.júl.11.

Ma délután, sajnos, sikerült összetörnöm az autómat egy szerencsétlen ráfutásos ütközésben....

Az eset egyértelműen az én hibám miatt történt, így nem is nyitottunk erről vitát a szenvedő féllel, akinek a kocsiját sikerült elég rendesen "átalakítanom". Az okok és a magyarázatok nem ide tartoznak. Amint írtam, egyértelműen én voltam a hibás, még akkor is, ha bizonyos mentő körülményeket fel tudok sorakoztatni magam mellett. A nagyobb baj az, hogy az autóm, amivel a szolgáltatásainmat is ellátom, ennek a koccanásnak a következtében átmenetileg működésképtelenné vált. Ennek következtében egy kis időre kénytelen vagyok némi "üzemszünetet" tartani, mert bár van azért lehetőségem a családon belül megoldani, hogy autóba ülhessek, ha nagyon muszály, de azért a felszereléseim, eszközeim nagyobb részét ebben a formában nem tudom "mozgósítani". Még jó, hogy a jövő héten kicsit lazítani akartam....

Hozzászólások:

V.M.  2008.júl.12.

El kell mondanom, hogy nagyon becsülöm Önben, azt az emberi megnyilvánulást, hogy nem csak a sikereit, hanem a kudarcait, esetleges ballépéseit is őszintén megosztja velünk.
Ez egy nagyon szép tulajdonság, mely nemes érzelmekre vall.
Maradjon mindig ilyen, és ez sok mindenért kárpótolni fogja az életben!

Kiss Imre  2008.júl.11.

Ismerve a Doktor Úr vezetési szokásait, azt kell mondjam, nagyot bénézhatott, akibe sikerült belemennie. Viszont ez soha nem vígasz, marad a méreg, meg az utánajárás. És persze akinek az autóra alapozott az élete, a munkája, az nehezen tud meglenni nélküle.

JENNY  2008.júl.11.

Azért ne keseredjen el nagyon! Ilyesmi a legjobb családban is megesik, bár áttudom élni mit érezhet most. Remélem az autókon, meg az ijedségen, és bosszúságon kívül semmi komolyabb baj nem történt!
A lazítás nem ártott már, de gondolom nem ilyen feltételekkel.
Fel a fejjel!-gondoljon arra, hogy történhetett volna rosszabbul is.
Tudom, hogy sovány vígasz, de őszintén eggyüttérzek a dr. Úrral! :-)))

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat