Két hét tapasztalatai után

2008.máj.17.

Az Állatorvosi Kamara főtitkárává történt megválasztásom óta eltelt bő két hét. Kiderült, hogy az élet nem áll meg, és a dolgok mindig elrendeződnek valahogy.

Az utóbbi két hétben napközben az új feladatköröm megismerésével, átvételével voltam elfoglalva. Kicsit átalakítottam a napirendemet, így például jóval korábban kelek, mint korábban. Napközben a hivatali ügyeket intézem, míg délutánonként igyekszem eleget tenni a kedves kuncsaftjaim kéréseinek. Egyelőre működik a dolog, és talán nem kell még a családomnak sem attól tartania, hogy csak fényképről látnak otthon. Az esti és a hétvégi munkarendemben nincs semmi változás, ma este is voltam sürgősségi "bevetésben", és a legutóbbi hétvége is elég "erősre2 sikeredett.
Az eddigi tapasztalataim alapján azt remélem, hogy sikerül majd megtalálni az új munkarendet, új időbeosztást, és ha minden jól megy, eleget tudok tenni a legfontosabb állatttartói megrendeléseknek, hívásoknak is.

Hozzászólások:

Virágh Judit és Foltos kuya  2008.jún.5.

Kedves Doktor úr !
Most olvastam, hogy főtitkár lett, amihez szivből gratulálok. Sok sikert és kitartást, de a továbbiakban is számitok Önre én is a foltos kutyám is.
Üdvözlettel: Virágh Judit

JENNY  2008.máj.17.

Biztos voltam benne, hogy kétféle tevékenységében megtalálja az összhangot, és ez sikeresen is fog működni.
A másodikkal nehezebbét vállalta, de itt sem lesz probléma, ha belső sugallataira és érzéseire hallgat. Lényeges, hogy kapcsolataiban megtalálja a közös hangot. Munkájában a céltudatosság vezérelje, mert a siker nem cél, csupán melléktermék.
Persze mindenhez kitartás és idő kell. Azt mondják " a türelem keserű, de a gyümölcse édes "

Szívből kívánom, hogy így legyen!

erba  2008.máj.17.

Doktor Urat ismerve beszámolójának tartalma nem lep meg. Csak azt tudom kívánni, okosan beosztva erejét tudjon eleget tenni új hivatásának, amely éppúgy az állatok szeretetéről szól, mint eddigi tevékenysége, és lehetőleg se egészsége, se családja harmóniája ne sérüljön. Ehhez kívánok további sok erőt! Talán meg lehetne úszni úgy is, ha az eddig megszokottnál nem kellene korábban kelnie. Esetleg a tranziens lecsengésével ez is lehetővé válna?

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat