Az irányított telepátia

2008.márc.22.

Gyakran fordul elő, hogy felhívok valakit egy-egy oltás, vagy esedékes tennivaló ügyében, és az állat gazdája azzal fogad, ő is éppen akkortájt gondolt rám. A két szándék egybeesése misztikusnak tűnhet, de persze nem az.

Nagyon régóta a szolgáltatásaim része az, hogy napra pontosan nyilvántartom és nyomonkövetem az általam ellátott kedvencek oltásait, és ennek alapján a szükséges időben értesítem a gazdit arról, hogy találkoznunk kellene. Nem egy olyan kuncsaftom van, aki saját mag egyáltalán nem foglalkozik ennek a fejben tartásával, és teljes egészében rám hagyatkozik. Mások persze saját maguk is felírják a naptárjukba, bevésik a telefonjuk emlékeztetőjébe, ha valami be van tervezve, de gyakori, hogy azért megelőzöm őket.
Az sem ritkaság, hogy napra pontosan ugyanakkor jelenek meg valakinél, mint egy, vagy két éve. Ez sok esetben természetesen véletlen, de azért ez egy amolyan "irányított véletlen". Nem szoktam ugyanis túl korán jelentkezni senkinél, csak közvetlenül a tennivaló esedékessége előtt egy-két nappal. Így aztán jó esély van arra, hogy ha valamit tavaly is március 21-én adtam be, azt ebben az évben is ugyanezen a napon teszem meg. Aztán ott a kutya mellett a gazdival közösen morfondírozunk a kiszámíthatatlan sorsról....

Hozzászólások:

erba  2008.márc.24.

A telepátiának irányított vagy egyéb (gyakorlati) okáról nem szeretnék vitázni. Hozzá szeretnék viszont kiegészítésképpen szólni ahhoz, amit ma olvastam Doktor Úr "háziállatorvos" rovatában. Mivel vagy 22 éves a kapcsolatunk,általában nem olvasom ezeket a rovatokat, hiszen van tapasztalatom bőven. Egy megjegyzésem lenne, amit persze Doktor Úr nálam is jobban tud, de nem említett. Az a "szolgáltatás", amelyet Doktor Úr azzal nyújt, hogy házhoz jön, nem csak, és alapvetően egyáltalán nem a gazdi kényelmét szolgálja. Sokkal inkább a beteg (vagy akár csak vizsgálandó) állatnak van szüksége rá. Ezt bárki, aki már vitt állatot rendelőbe, igazolhatja. A páni félelem a legnagyobb testű kutyát, a legflegmább macskát is rémült egérkévé teszi. Hát ez az a szempont, ami felűlmúlhatatlanná teszi a házhoz jövő orvost. Köszönet érte.

Berci gazdája  2008.márc.22.

Nincs abban semmi telepátia, hogy a Doktor úr alapos és pontos ember! No, persze kell hozzá a szándék, hogy ezzel is foglalkozzon, és ne felejtkezzen meg a kis betegeiről, de ez megint nem a misztikum körébe tartozik. Ez inkább adottság, vagy ilyesmi.
Őszintén szólva én is abba a kategóriába tartozom, akinek fogalma nincs róla, hogy mikor kell megbökni a Bercit, de tudom, hogy a Doktor úr időben jelentkezik majd, és én bízom Önben, hogy nem is felejti el. De miért tenné ezt éppen most, ha az eddigi 10 évben nem tette?

JENNY  2008.márc.22.

A telepátia valóban működik! Csak nem mindenki fogékony rá. Én már előre tudom, hogy mi fog történni a következő pillanatokban, vagy épen az adott napon.
A kutyámmal sétáltam, és valami azt súgta, ha hazaérek nézzek be a blogba, mert van benne valami érdekes...
Így is történt. Az érdekes a "telepátia" kérdése, mert nem szoktak itt helyet kapni az extraszenszel kapcsolatos témák, de örülök, hogy mégis.!
Véletlenek azonban nincsenek, mert minden az " Egytermészet "-műve, melyre a válasz a morfogenetikai mezőben keresendő.

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat