2008

2007.dec.31.

Itt az Új Esztendő! Új év, új tervek, új fogadalmak. Mégpedig az élet minden területén. Beleértve az állattartást is. Kinek ne lenne ilyen újévi fogadalma? Legfeljebb nem valljuk be magunknak (sem)!

Kíváncsi lennék, kinek, milyen fogadalma van az új évre, persze a kedvencével kapcsolatban.

Ha nem titok, kérem, írják meg a hozzászólásokban!

Hozzászólások:

erba  2008.jan.7.

Csalódást kell okoznom. Sosem voltam fogadkozós, nem akarok fogyni, nem mondok le a most már jelentősen lecsökkentett cigarettáról, szóval semmi hasonló faogadalmat nem tettem, és most sem teszek. Én a csodavárók családjába tartozom. Minden újévi koccintáskor azt kívánom, családom, állataink, jó ismerőseink, barátaink boldogan és elégedetten folytassák életüket, és ha fogadkoznak, hát sikerüljön megtartani fogadásukat. Ha mindez maradéktalanul teljesül, az csoda, mindennapi, apró, de nagyon fontos csoda. Hát ezt a csodát várom.

JENNY  2008.jan.1.

Nem titok!-de nem nagyon szoktam fogadalmakat tenni, mert "aminek meg kell történnie az úgyis megtörténik!"
Optimist a lévén bizom a sorsban, hogy kegyes lesz állataimhoz (főleg ünnepek alatt) és ha mégsem, akkor számíthatok egy lelkiismeretes állatorvosra.
Annyit viszont megigérek, hogy a tőlem telhető legnagyobb szeretettel gondoskodom róluk és vigyázom rájuk. Megérdemlik!
Egyúttal itt és most szeretném megköszönni azt, amit értünk tett a több mint tíz év leforgása alatt, és azt is ami ezután esedékes lehet. Nem a rosszra gondolok, csak a kötelezőkre.
Bízom benne, hogy ez az év jobb lesz mint az előzőek, és ezt mindenkinek szívből kivánom!

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat