Kutyáim története az újságban

2007.dec.6.

Aki rendszeresen (vagy néha-néha) olvassa a Nemzetközi Kutyamagazin-t, időnként találkozhat benne az én írásaimmal is. Dr. Kómár Gyula kollégám, és barátom, a lapban lévő állatorvosi rovat vezetője ugyanis néha megkér, hogy írjak valamit. Valamit, ami érdeklődésre tarthat számot, vagy ami újdonság. Legutóbb azonban nem ilyen témát választottam az írásomnak, hanem valami egészen mást. Megírtam a kutyáim történetét....

Eddig 4 saját kutyám volt, Dzseki, Szuszi, Jennyke és most Sumi. Dzseki egy barna tacskó kan volt, Szuszika viszont ugyanez feketében, és lányos kiadásban. Jennyke öregecske törpeuszkár hölgy, míg Sumi, a mostani négylábú egy tacskó keverék fiúcska. Róluk írtam egy kicsit hosszabbra sikeredett írást, elsősorban abból a nézőpontból, hogy nekem, mint állatorvosnak, milyen szakmához kapcsolható élményeket adtak a kutyáim. Mert adtak, nem is keveset! Aki kíváncsi ezekre a történetekre, kérem, keresse az újságárusoknál a lap decemberi számát, majd egy hónap múlva a januárit. Abban lesz a mostani első rész folytatása.

Hozzászólások:

RIA  2007.dec.22.

Hát?-elolvatam a cikk második részét is. Mit is mondhatnék valójában? Talán csak azt, hogy megerősödött bennem az első részre írt hozzászólásom lényege.
Sajnos mire ott tartunk, hogy beszéd nélkül is megértjük állatainkkal egymást, fájó szivvel, de el kell válnunk. Vannak helyzetek, ami fölött nincs hatalmunk, dolgok, amit nem tudunk befolyásolni. Mindent megtettünk és mégis furdal a lelkiismeret.
De nem a szavakban, hanem a tettekben mutatkozik meg, hogy kik is vagyunk valójában, hogyan is érzünk valaki vagy valami iránt.
Szerintem büszke lehet Magára! Biztosra veszem, hogy a kissé zárkózott magatartás mögött, belül egy " melegségre vágyó szív " dobog!
Őszintén kívánok Suminak és gazdijának hosszú, egészséges és szeretetteljes életet!

BuBu  2007.dec.20.

És megjelent a második rész is! Nagyon megható, ahogy ír a kutyáiról, Doktor Úr!

JENNYKE  2007.dec.6.

Köszönöm, hogy felhívta a figyelmünket a "Nemzetközi Kutyamagazin"-ra.
Rész emről már holnap el is olvasom! Biztosan tanulhatok belőle valami hasznosat!

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat