Klubrádió

2007.nov.22.

Nagyon sokan kérdezik tőlem ostanában, hogy mikor leszek ismét hallható a Klubrádióban? A kérdés jogos, íme a válasz:

Legutóbb valamikor nyáron, ha jól emlékszem júliusban voltam a Klubrádió "Ügyes-bajos" című műsorában. Már jó ideje az volt a szokás, hogy nagyjából kéthavonta hívtak meg, így egy ideig én is türelemmel vártam a következő alkalomra. Pár hete azonban nekem is feltűnt a nagy "csend", és ezért felhívtam László B. Katalint, a műsor vezetőjét és szerkesztőjét, érdeklődve, hogy mikor tervezi a következő állatorvosi témájú műsort?

Sajnos, Katalin rossz hírt közölt velem, aminek a lényege, hogy a Klubrádióban az utóbbi hónapokban végbement műsorszerkezeti változások nem kedveznek a korábbi megszokott vendégek meghívásának. Egy kereskedelmi rádióban fontos kérdés a bevétel, és ennek megfelelően elsősorban a "fizetős" vendégek élveznek előnyt. Mindenki mást csak közérdekű aktualitás esetén hívhatnak meg a szerkesztők a műsorokba. Ez pedig rám is vonatkozik. Így most várhatok arra, hogy történjen valami az álatorvoslás terén, ami aktuálissá tesz majd!

Hozzászólások:

erba  2007.nov.27.

az előző levelet lendületből küldtem (így elfelejtettem aláírni), most pótolom.

névtelen  2007.nov.27.

Elismerem, hogy nehéz a felfogóképességem, és félreértettem valamit. Attól még igaz, ami igaz. A pénz beszél, és a többieknek várni kell, amíg egy bajban lévő kutya ugatása aktuálissá nem teszi az állatorvos műsorát.

KÓCIKA  2007.nov.27.

Igy már jobban érthető, hogy miről van szó..! A tanulság az, hogy legközelebb nem
felületesen, hanem értelmesen kell elolvasni valamit.
A "fogalmazásban" semmi hiba sem volt. Úgy látszik csak az én felfogó képességem az,
ami némi kivánni valót hagy maga után !

Horváth dr.  2007.nov.26.

Biztosan rosszul fogalmaztam valamit! Tőlem nem kért a rádió semmit, ez eszükbe sem jutott, erről szó sem volt! Arról van szó csak, hogy a sok fizetős beszélgetőpartnber elfoglalja a helyet azok elől, aki nem megrendelésre vannak ott egy-egy műsorban. Így rám csak akkor van most szükség, ha történik valami olyan fontos esemény, ami aktuálissá teszi a nem fizetős vendég meghívását is.

erba  2007.nov.26.

Nem gondoltam, hogy vicclapot olvasok, amikor Doktor Úr blogjára kattintok. Szerintem az állatok ügye is közügy. Kinek kellene fizetnie azért, hogy Doktor Úr fellépjen? Nyilván annak a cégnek, amelynek nevében szerepel, amelynek reklámot és bevételt csinál (gondolja a kereskedelmi rádió). Hát, ez elég felháborító! Reménykedjünk!

KÓCIKA  2007.nov.22.

Reméljük, hogy hamarosan történni fog valami. Sőt egészen biztos, hogy fog !
Fizetni nekik a műsorért, pedig semmi esetre se ! Annak is örülhettek, hogy volt olyan adásuk, melyet számtalan állatbarát halgatott végig, és várták a következőt.
Úgy, hogy ezen ne problémázzon Doktor Úr !!

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat