Állatsziget, állatliget

2007.jún.2.

Itt ülök a PeCsa mögött felállított sátorban, és várom az érdeklődő állatbarátokat. Ebben a "várom" szó a legfontosabb, mert alig jönnek. Ez a rendezvény még úgy látszik, nagyon újdonság....

....pedig sok érdekességet lehet(ne) itt látni. Van itt virtuális állatkórház, van bőrgyógyászati, fogászati, belgyógyászati tanácsadás, homeopáthia, vannak érdekes bemutató programok, és itt van a Magyar Állatorvosi Kamara sátra is, ahol én is vagyok. A mikrochipezéshez kapcsolódó "Petvetdata" regisztrációs rendszert szeretném népszerűsíteni, ha lenne kinek! Most persze még csak szombat dél van, hátra van még a ma délután, meg az egész vasárnap. Az optimistábbak azt mondják, majd holnap többen lesznek. Legyen nekik igazuk!

Hozzászólások:

Cs.Anna  2007.aug.7.

Most mit mondjak?
SAJNOS!!!!!!!!!!!! !!
nem tudtam elmenni

erba  2007.jún.5.

Nagyon sajnálom, hogy - bizonyára vaksiságom okán - nem tudtam a szombat-vasárnapi eseméyekről, mert szóltam volna az ismerősöknek (nekünk már van chipünk). Mégis azt hiszem, sokkal nagyobb hírverést kellene "csapni" ezeknek az egyáltalán nem jelentéktelen eseményeknek. Persze nem Doktor Úr propagandáját keveslem. Azt is gyanítom, hogy kevés arra a pénz, hogy az agya-lagya hirdetések közé bekerüljön néhány ilyen eseményt propagáló hirdetés.

JENNYFER  2007.jún.2.

HOLNAP MI IS MEGYÜNK !!!

egy régi kuncsaft  2007.jún.2.

Megyünk délután, Doktor Úr! El ne menjen addig, amíg meg nem mutatjuk a Blökit. Szép nagyra nőtt, amióta nem látta. Az ő chipjét persze már nem kell leellenőrizni, hiszen még aznap este felkerült az internetre, amikor be tetszett neki tenni.

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat