Behavazva

2007.febr.16.

Néhány nappal ezelőtt egy kedves honlaplátogató a vendégkönyvben hiányolta, hogy nincs új bejegyzés a blogban. Napokig nem volt időm reagálni a felvetésre. Be voltam ugyanis havazva egy kissé. Illetve még most is vagyok...

Az év eleje általában mindig sok munkával kezdődik számomra. Ennek történelmi hagyományai vannak, még abból az időből, amikor a veszettség elleni kutyaoltásokat nem lehetett folyamatosan végezni, hanem bizonyos határidőket kellett betartani. Ebben az időben legtöbbször január első felében, vagy közepén kezdődhetett meg az oltási időszak, aminek következtében nagyon sok betegemnek ilyenkor válik esedékessé az éves veszettség elleni oltása.
De egyébként sem panaszkodhatok, mostanában valahogy minden napom éppen elég munkával telik el. Gyakran fordul elő, hogy a reggel még viszonylag csendesnek tűnő nap rövid idő alatt nagyon besűrüsödik, mert sok beteghívást kapok. Ráadásul mostanában vannak a különféle bevallások, így kénytelen voltam, vagyok foglalkozni egy kicsit a pénzügyeimmel is, ami ugyebár nem egyszerű feladat. Szóval, ha a valóságban nincs is hó ezen a télen, én mégis kellően be vagyok havazva.

Hozzászólás:

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat