Itt a vége, fuss el véle!

2006.dec.31.

Pár óra van már csak hátra a 2006. évből. Ha most megállok egy pillanatra és visszatekintek arra, hogy mi is történt velem ebben az évben, sok minden eszembe jut......

Nem volt ez rossz év, annak ellenére sem, hogy volt benne nehézség és probléma bőven. Tavasszal 6 hétig gipszben volt a kezem egy síbaleset miatt, emiatt nehezen tudtam csak dolgozni, de azért csak ment a verkli valahogy. Hűséges kuncsaftjaim megértették a nehézségeimet ebben az időszakban is, és elnézték nekem azokat a kisebb csúszásokat, amelyek emiatt dódtak a betervezett munkákban.
Az év végén szokásos mindenféle statisztikákat készíteni. Én is megtehetném ezt, de nem teszem! Abból, ami elmúlt, legfeljebb a tanulságokat érdemes levonni és hasznosítani. Ez az, amit megteszek az év utolsó napján, elsősorban azért, hogy jövőre jobban menjenek a dolgaim!
És közben mindenkinek Boldog Új Esztendőt kívánok!

Hozzászólás:

erba  2007.jan.4.

Csak nagyon röviden: soha rosszabb éve ne legyen Doktor Úrnak, és kívánom négylábú páciensei és pártfogoltjai nevében is: továbbra is ilyen szeretettel és odaadással gondoskodjék róluk! Ehhez családjának is sok türelmet, de mindenekelőtt boldog új évet kívánok.

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat