Akciós mikrochip behelyezés

2006.nov.27.

Korábban már szó volt róla, ezért minden olvasótól elnézést is kérek, hogy én magam nagyon fontosnak tartom a kutyák mikrochipes megjelölését. Az előző bejegyzésben arról is szó volt, hogy a közelgő szilveszterre nem ártana időben felkészülni a gazdiknak. No, ennek része lehet az is, hogy minden olyan kutyába bekerülhessen ez a kis azonosító, akinél fennállhat a veszélye annak, hogy a petárdáktól megijedve világgá rohanhat az év utolsó éjszakáján. De talán van rá mód, hogy már másnap visszakerülhessen a gazdájához....

A mikrochip behelyezés költségei nagyjából egy kombinált védőoltáséval azonosak. Vannak azonban olyan kutyatulajdonosok, akik ezt nem könnyen engedhetik meg maguknak. Nekik szeretnék segíteni a Karácsonyig tartó öntevékeny akciómmal, melynek során kedvezményes kiszállási és munkadíjakkal vállalom el a mikrochip behelyezését. Akit ez a lehetőség érdekel, kérem hívjon a honlap kezdőlapjának jobb oldalán olvasható telefonszámokon!

Hozzászólások:

erba  2006.dec.26.

Ha valaki szívügyének tekint valamit, mint Doktor Úr a "chipezést", akkor minden tőle telhetőt megtesz (pl. kedvezményt ajánl) az ügy érdekében. Remélem, a példa ragadós, és egyre több orvos tesz meg mindent azért, hogy a kutyák, macskák hazataláljanak (némi chipes segítséggel).

Horváth dr.  2006.nov.27.

Végül is miért ne? Nincs benne semmi titkolni való. Szóval, az akciós időben a mikorchip behelyezés "tokkal-vonóval" 5000,-Ft-ba kerül. Amennyiben egyidejűleg a kutya valamilyen védőoltást is megkap tőlem, akkor csak a mikrochip árát (2000,-Ft) kell fizetni az oltás költségein túl.

Tóth Béla  2006.nov.27.

Jó ez az akciós lehetőség, de nem tudná a Doktor Úr itt a honlapon közzétenni a feltételeit és az árakat?

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat