Állatok világnapja - KEDVEZMÉNYES mikrochip behelyezés

2006.szept.30.

Bizonyára sokan értesültek már arról a kezdeményezésről, amelynek keretében az Állatok világnapja (október 4.) keretében a Bayer Hungária Állategészségügyi üzletága kedvezményes mikrochip behelyezést biztosít. Az akcióban részt vevőállatorvosok, ill. rendelők ezen a napon 2000 Ft-os összegért helyezik be a cég által forgalmazott mikrocipet és elvégzik annak regisztrációját a MÁOK chip adatbázisában is. No, ebben az akcióban én is részt veszek!

Bár nekem nincs rendelőm, ahová az állattartók elhozhatnák kedvencüket, a magam lehetőségeivel én is szeretnék részt venni ebben az akcióban, mivel én is fontosnak érzem a mikrochipes megjelölés elterjedését. Ennek érdekében 2006. október 4-én, az Állatok Világnapján Budapest területén ugyanazokkal a feltételekkel vállalom én is a Bayer mikrochipek behelyezését azokba az állatokba, amelyeket gazdáik valamilyen oknál fogva nem tudnak elvinni még a legközelebbi rendelőbe sem. Otthon, az állat tartási helyén. És ezért ezen a napon semmilyen további költséget nem számíítok fel, még kiszállási díjat sem!
A várható nagy érdeklődés miatt kérek mindenkit, aki ezt az ajánlatot igénybe szeretné venni, hogy időben jelezze a honal címoldalán megtalálható telefonszámok valamelyikén ezirányú igényét!

Hozzászólás:

erba  2006.szept.30.

Teljesen egyetértek az éjszakai telefonügyelet hozzászólóival, különösen azzal a kitétellel, hogy Doktor Úr kényezteti pácienseit, ill. azok gazdáit. Ezek után az aktuális témához:

egyrészt remek ötlet a kedvezményes chipbeültetés, hiszen ezzel növeljük az elveszett (lopott, szökött) jószágok megtalálását. Doktor Úr pedig újabb tanújelét adja annak, hogyan kell kényeztetni bennünket. Köszönjük!

Név: 

Hozzászólás:

Ellenőrző kód: Kérem, írja ide az ellenőrző kódot:

A program a beírt e-mail címet és a www-vel, ill. http://-vel kezdődő internetcímet kattintható linkké alakítja. A hibátlan átalakítás érdekében fontos, hogy az e-mail-, ill. internetcím előtt és után egy-egy szóköz legyen! A túl hosszú címek rövidítve jelennek meg.

Állatorvosi Elsősegély-szolgálat